0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
new AMR Arculus
20.12.2021

Новий логістичний центр для Prodrive Technologies з Аrculus – AMR.

Концерн Jungheinrich, один із провідних світових постачальників внутрішньологістичних рішень, будує новий, сучасний логістичний центр для голландської технологічної компанії Prodrive Technologies. 

Нова будівля загальною площею з понад 20 000 квадратних метрів будується поблизу Ейндховена і буде повністю введена в експлуатацію до осені 2022 року. В основі складу буде цілісне логістичне рішення з парком з 14 автономних мобільних роботів (AMR) і 8 Автоматичних вузькопрохідних штабелерів типу EKX 516ka. Уся техніка підключена через логістичний інтерфейс Jungheinrich до Jungheinrich WCS, який контролюватиме переміщення транспорту в рамках автоматизованої системи. Комбінуючи AMR у передзоні як з’єднувальний елемент для комплектування замовлень та AGV в зоні стелажів, Jungheinrich піднімає матеріальний потік компанії Prodrive на новий рівень автоматизації. Тут AMR буде підвозити та відвозити палети з двох автоматизованих складських зон і транспортувати їх за принципом «товар до людини» до станцій комплектування, де вони збираютимуться вручну.


«Проектом у Prodrive ми підкреслюємо наш досвід у сфері автоматизованих рішень. Нам особливо приємно, що ми можемо покластися на модель Аrculus -S нашого нового члена сім’ї Jungheinrich виробника мобільних роботів», – говорить д-р Маркус Хайнекер, віце-президент автоматичних систем AGV в компанії Jungheinrich. Раніше цього місяця Jungheinrich оголосив про покупку мюнхенського експерта з робототехніки arculus. Завдяки інноваційній стартап-компанії Jungheinrich спеціально розширює свій портфель автоматизації і тепер пропонує передові на ринку технології в області автономних мобільних роботів. «Попит на AMR постійно зростає через швидке зростання, особливо в електронній комерції. Тепер ми можемо ще краще підтримувати наших клієнтів у досягненні їх цілей ефективності та стійкості за допомогою точної та цілісної автоматизації процесів».


Для компанії Prodrive співпраця над проектом нового складу є логічним кроком у давніх відносинах із клієнтом. Jungheinrich вже багато років підтримує голландську компанію своїм досвідом у сфері внутрішньологістики. Ще одним важливим критерієм при прийнятті рішення на користь Jungheinrich для Марка Ментинга, власника глобальних процесів логістики в компанії Рrodrive Technologies, є універсальність системного рішення. «Сьогодні гнучкість ланцюга поставок є вирішальним критерієм економічного успіху. Для нас це означає: ми повинні відбирати товари швидше, ефективніше та без помилок. Концепція автоматизації Jungheinrich із поєднанням інноваційної робототехніки та класичних AGV відповідає всім цим вимогам, а також уможливлює подальшу оптимізацію в майбутньому", - говорить Ментінг.