0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PM_FP_Güde_GmbH
19.12.2023

Новий автоматизований склад для компанії Güde GmbH

Автоматизоване складське приміщення із 12480 місцями для зберігання контейнерів у двох проїздах. Два ефективні пристрої для зберігання і видачі товарів Jungheinrich STC. Управління складом через систему управління складом Jungheinrich Warehouse Control Sysytem. 

Компанія Güde GmbH замовила у Jungheinrich побудову повністю автоматизованого складського приміщення для свого виробничого об'єкту в Плеттенбергу, Сауерланд. Виробник пружинних шайб, загнутих дротяних виробів, гвинтів та пристроїв для блокування валів планує розширити свої потужності та оптимізувати процеси для відповіді на сталий ріст та готовності до майбутнього розвитку. "Щоб відповісти на зростаючі виклики, що стоять перед нашою компанією, ми раді знайти ідеального партнера в Jungheinrich для автоматизації нашого складу дрібних деталей у нашій новій будівлі в Плеттенбергу", - каже директор Лутц Гюде, чия компанія раніше використовувала лише ручні промислові навантажувачі та системи стелажів.

Jungheinrich будує автоматизоване складське приміщення (АСП) з двома проїздами довжиною 40 метрів і висотою 7,3 метра. Склад забезпечуватиме місця для 12 480 контейнерів з максимальною вантажопідйомністю 50 кілограмів. Контейнери зберігаються на подвійній глибині, що максимізує місткість зберігання. Кран штабелер Miniload - для дрібних вантажів керується за допомогою системи управління складом Jungheinrich Warehouse Control System (WCS). За годину може бути збережено та вибрано до 330 контейнерів. За потреби систему можна розширити третім проїздом без впливу на поточну діяльність.

Проїздами управляють два пристрої для зберігання і видачі товарів Jungheinrich STC. Вони досягають максимальної швидкості до 6 метрів за секунду. Завдяки тяговому двигуну Omega, який інтегрований в щоглу для економії місця, у STC дуже мала габаритна ширина підходу. Конструкція щогли наздвичайно економічно- та екологічно ефективна, оскільки її низька вага забезпечує особливо низьке споживання енергії.