0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
JH_UNGC Logo16zu9
13.07.2023

Jungheinrich приєднується до ініціативи Глобального договору ООН

Відданість найважливішій у світі ініціативі сталого розвитку. Jungheinrich є «інструментом сталого розвитку» у внутрішньоскладській  логістиці. Ми прагнемо сталої економіки для кращого світу!

Jungheinrich приєднується до Ініціативи Глобального договору ООН. Це означає, що провідний постачальник рішень внутрішньоскладської логістики з Гамбурга є частиною найбільшої мережі в глобальному прагненні до справедливої та стійкої економіки. Цей крок є ще однією важливою віхою в орієнтації Jungheinrich на стійкий розвиток і підкреслює прихильність компанії до відповідальної ділової практики.

Ініціатива Глобального договору ООН є найбільшою та найважливішою у світі ініціативою щодо відповідального корпоративного управління. Він ґрунтується на десяти універсальних принципах щодо прав людини, стандартів праці, захисту навколишнього середовища та боротьби з корупцією. Приєднуючись до ініціативи, Jungheinrich бере на себе зобов’язання інтегрувати ці принципи в усі аспекти своєї діяльності та продемонструвати це Організації Об’єднаних Націй у формі щорічного звіту про прогрес. «Ми прагнемо сталої економіки для кращого світу», — пояснює д-р Ларс Бжоска, голова правління Jungheinrich AG. «Приєднуючись до Ініціативи Глобального Договору ООН, ми підкреслюємо прихильність Jungheinrich до відповідальних і сталих дій».

Jungheinrich вже дотримується Цілей сталого розвитку в рамках своєї стратегії сталого розвитку та зосереджується, зокрема, на цілях захисту клімату, сталого виробництва та інноваційної промисловості. В «якості фактору сталого розвитку» компанія робить внесок у стійку трансформацію внутрішньої логістики за допомогою своїх енергоефективних продуктів і допомагає своїм клієнтам досягати своїх кліматичних цілей. У березні цього року компанія Jungheinrich припинила виробництво вилкових навантажувачів з двигуном внутрішнього згоряння і з тих пір виробляє обладнання для перевезення та обробки матеріалів виключно з електричним приводом. Крім того, з системою POWERLiNE постачальник внутрішньої логістики пропонує своїм клієнтам екологічно чисті літій-іонні навантажувачі, які є CO2-нейтральними до моменту доставки.

Jungheinrich вже систематично оцінює своїх постачальників щодо дотримання прав людини, навколишнього середовища та відповідності. Наразі понад 700 постачальників регулярно опитуються, що охоплює 75 відсотків світового обсягу закупівель. Компанія прагне охопити 80 відсотків до 2025 року. За принципом, усі існуючі та нові постачальники класифікуються за ризиками відповідно до екологічних, економічних та соціальних критеріїв.