0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Hawle Logistiklager
06.07.2023

Jungheinrich будує новий логістичний склад для Hawle Armaturen

Повністю автоматизований багатоярусний склад на понад 15 000 палетних місць у п’яти проходах. Все, від сталевих стелажних систем до системи управління складом (WMS) з одного джерела. Jungheinrich пропонує «найкраще рішення» та комплексне обслуговування.

Компанія Hawle Armaturen GmbH, виробник потужної арматури для муніципального водопостачання та каналізації, а також для газопостачання, замовила Jungheinrich будівництво нового логістичного складу. До жовтня 2024 року в штаб-квартирі Hawle у Фрайлассінзі компанія побудує повністю автоматизований багатоярусний склад на понад 15 000 палетомісць у п’яти проходах. Склад, запланований як новий проект, замінить попередній ручний розподільний центр Hawle. Це дозволить компанії з підрозділами в Німеччині, Європі та США підготуватися до додаткового зростання.

Ханс-Йоахім Маєр, керуючий директор компанії з планування проектів Maier Intraplan, пояснює свій вибір: «Jungheinrich підкорив нас найкращим рішенням і своєю високою відданістю реалізації наших вимог». «Хімія була правильною з самого початку і дозволила відкритий і продуктивний діалог», – додає Томас Бохл, керуючий директор Hawle Armaturen GmbH. «Jungheinrich вразив нас як комплексний постачальник рішень у якого є все – від сталевих стелажних систем до кранів-штабелерів до блоків керування та програмного забезпечення WMS», – каже Бохл.

Eргономічне комплектування замовлень  

Готова продукція з виробництва буде зберігатися у високостеллажному складі, який виконаний у вигляді силосної сталевої стелажної конструкції (72 х 35 х 25 метрів). Пізніше вони будуть передані на комплектування замовлень у повністю автоматизований спосіб. Мостова конструкція з’єднує конвеєрні системи з виробничою лінією. Конвеєрна система підключається до зони ручного зберігання в підвалі складу. Також є місце для вхідних товарів, а також сировини та напівфабрикатів. Система ланцюгового конвеєра використовується для транспортування палетних клітей, а також євро та спеціальних піддонів вагою до 1200 кілограм. Це забезпечує безперебійну роботу та безпеку різних контейнерів. На першому поверсі розташована станція прийому товарів і шість робочих місць комплектування замовлень з ергономічними підйомними столами.

На додаток до конструкцій сталевих стелажів для силосів, включаючи покриття даху та стін, Jungheinrich поставляє п’ять кранів-штабелерів із SPS та візуалізацією, а також повну конвеєрну систему з шістьма робочими станціями комплектування замовлень. Ключовим пунктом у списку замовлень Hawle Armaturen є Jungheinrich WMS для