0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
New in the Jungheinrich portfolio
04/04/2022

Новинки в асортименті Jungheinrich

LiftLiner®, гнучкий і компактний буксирний потяг для підвищення ефективності внутрішньої логістики


  • Співпраця з K.Hartwall щодо системи буксирного поїзда LiftLiner®
  • Візки для буксирних поїздів, які можна завантажувати і розвантажувати з будь-якого боку
  • Підходить для ручних, напівавтоматичних і повністю автоматизованих операцій

Jungheinrich розширює асортимент своєї продукції системою буксирного поїзда LiftLiner®, яка дозволяє завантажувати та розвантажувати візки з обох боків. З цією метою Jungheinrich співпрацюватиме з K.Hartwall, фінською компанією глобальних логістичних рішень, яка має багаторічний досвід у постачанні транспортувальників вантажу.

До восьми дочірніх візків на системі причепів LiftLiner® можна з’єднати з електричними буксирними тягачами Jungheinrich серій EZS 1, 3 і 5. «Система буксира — це інноваційне та ефективне рішення буксира з незрівнянно компактною конструкцією», — говорить Матіас Маурін. , керівник сегменту виробництва буксирних тягачів у Jungheinrich. Запатентована система керування забезпечує малий радіус повороту та чудову маневреність. Висока безпека та ергономічність під час використання є ключовими характеристиками системи.

Спеціальна технологія нахилу LiftLiner® дозволяє ергономічно завантажувати та розвантажувати візки з будь-якого боку. Завдяки унікальній функціональності буксирних потягів, гнучке та ефективне постачання виробництва може бути реалізовано в компаніях будь-якого розміру. Рішення також виявилося вигідним у секторах логістики та доставки. «Зручне, економічне рішення допомагає оптимізувати процеси та значно скоротити витрати», — каже Морін. «Кілька транспортних засобів значно скорочують кількість персоналу та транспортних засобів».

Загалом клієнти в Європі можуть вибирати з чотирьох різних розмірів LiftLiner®, за допомогою яких можна вмістити як промислові, так і європіддони. Можливе транспортування вантажів вагою до 1000 кг. У той же час буксирні потяги дозволяють послідовно розвивати повністю автоматизовані рішення: як опцію, LiftLiner® також може буксируватися автоматизованим тягачом EZS 350a Jungheinrich. На додаток до підвищення ефективності, буксирні поїзди LiftLiner® також пропонують явну екологічну перевагу, оскільки зменшують загальне споживання енергії за рахунок об’єднання транспортних засобів і уникають порожніх рейсів, оскільки поїзди здебільшого працюють у режимі Milk Run.

«Ми раді співпраці з Jungheinrich. Наші спільні клієнти отримують компетентність і якість з одного джерела», — говорить Франк Гальтерманн, власник продукту K.Hartwall. У той же час клієнти LiftLiner® можуть покластися на звичайне професійне обслуговування Jungheinrich: потужна команда з понад 5700 спеціалістів післяпродажного обслуговування по всьому світу гарантує, що всі процеси внутрішньої логістики працюють надійно і цілодобово.

Про K.Hartwall

K.Hartwall Oy Ab є міжнародним спеціалістом з виготовлення транспортувальників вантажу штаб-квартирою та інноваційним центром у Седеркуллі, Фінляндія, офісами продажів у 20 країнах і клієнтами в 65 країнах. Майже 100 років K.Hartwall формує майбутнє логістики за допомогою інноваційних рішень. Компанія зосередилася на галузях логістики, роздрібної торгівлі та доставки, а також на автомобільній промисловості.

https://k-hartwall.com