0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Fleet Hybrid Product picture
  • Максимальна безпека для людей і техніки з індивідуальними контрольними списками, інтелектуальними датчиками удару та контролем доступу.
  • Комплексний центр звітності з аналізом утилізації та використання вантажівок, стандартизований, а також адаптований до наших клієнтів.

Fleet Hybrid від Jungheinrich

Використовуйте весь потенціал свого парку навантажувачів з Fleet Hybrid від Jungheinrich. Завдяки інтелектуальному поєднанню детальних даних про навантажувачі з комплексним комерційним аналізом. Керування парком навантажувачів забезпечує комплексне уявлення про ваш автопарк. Як окремий функціональний пакет із великою кількістю варіантів індивідуалізації, Fleet Hybrid від Jungheinrich ідеально підходить для великих та змішаних автопарків. Пропонуючи багато корисних функцій, ця багатофункціональна система забезпечить максимальну безпеку та ефективність вашого автопарку. Інтелектуальна оцінка даних для визначення продуктивності та оптимізації витрат, розумний зв’язок у режимі реального часу між оператором і програмним забезпеченням, а також необхідні засоби контролю безпеки – Fleet Hybrid від Jungheinrich підвищує продуктивність вашого автопарку та безпеку складу на новий рівень. Ви отримаєте переваги від багаторічного досвіду Jungheinrich у сфері інтралогістики в поєднанні з досвідом управління автопарком нашого сильного партнера PowerFleet і отримаєте інтегроване цифрове рішення для управління автопарком для найсуворіших вимог.

Особливості

Матеріали для завантаження

Споріднені продукти