0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Dieselstapler Gasstapler

Дизельні навантажувачі

Увага!

Шановні клієнти та відвідувачі сайту, доносимо до вашого відома, що з 2023 року концерн Jungheinrich AG припинив виробництво вилкових навантажувачів з двигуном внутрішнього згоряння (дизель/газ). Ви той же час ми продовжуємо обслуговувати автонавантажувачі в повному об'ємі з постачанням запасних частин. 

Потужні дизельні навантажувачі

Наші дизельні навантажувачі ефективні в роботі та розраховані на великі навантаження. Завдяки вантажопідйомності від 1,6 до 5 т вони спроможні значно збільшити товарообіг, підвищити рентабельність складу й виробництва.

Для використання просто неба: дизельні навантажувачі

Шукаєте потужні навантажувачі для роботи просто неба? Тоді радимо вам наші машини з двигунами внутрішнього згоряння — дизельні  навантажувачі. Вони надійні в роботі навіть за несприятливих умов, у середовищі, де брудно та багато пилу, а також на нерівній підлозі. 

Залежно від моделі вантажопідйомність може становити до п’яти тон. Обслуговувати їх також нескладно, який би варіант ви не вибрали: дизельний вилковий навантажувач можна заправити за кілька хвилин.

Потужні двигуни для більшої ефективності та менших витрат

Довговічні та потужні двигуни, що використовуються в наших дизельних навантажувачах, уже випробувані на серійному виробництві в автомобільній промисловості. Вони досягають великого моменту обертання за малої кількості обертів на хвилину, а тому ідеально підходять для щоденної роботи на складі чи виробництві. Двигуни, виготовлені за сучасною технологією, у поєднанні із системним ПЗ Jungheinrich забезпечують надзвичайно високу енергоефективність машин. Споживання пального та шкідливі викиди зведені до мінімуму. Ще одна перевага — мінімальний рівень шуму. Дизельні вилкові навантажувачі (DFG) дуже тихі.

Отримайте користь від нашого нового покоління дизельних вилкових навантажувачів, оснащених гідростатичним приводом, наприклад, DFG 425s/430s/435s. Оскільки технологія, за якою вони виготовляється, дозволяє зменшити кількість механічних компонентів, такі машини майже не потребують обслуговування. При цьому надійні навантажувачі з перетворювачем моменту обертання переконують своєю високою продуктивністю: порівняно з аналогами від інших виробників вони забезпечують максимальний вантажообіг за мінімальних витрат.
 

Якщо вас цікавить інший навантажувач, зв’яжіться з нами. Ми знайдемо для вас рішення. Уся підйомно-навантажувальна техніка постачається за стандартними умовами Jungheinrich.


Stage Dieselstapler Gasstapler

Ще не впевнені, чи можете придбати потрібну машину в рамках нашої спеціальної акції? Ми зібрали для вас кілька популярних запитань і відповідей на них.

Запитання. Чи продаєте ви в межах цієї акції старі навантажувачі з меншою вартістю?
Відповідь. Ні, усі наші дизельні й газові навантажувачі розроблені з розрахунку на максимальну ефективність у роботі та довговічність. Кожен навантажувач Jungheinrich має якість преміум-класу й постачається за стандартними умовами Jungheinrich.

Запитання. Чи варта ця пропозиція довіри? Чи справді можна зекономити?
Відповідь. Так, бо наша компанія — виробник рівня преміум, що має понад 60 років досвіду. Кращу ціну на ці високоякісні навантажувачі ви більше ніде не знайдете.

Запитання. Знижка приваблива, але для чого мені взагалі ці нові навантажувачі? Чи допоможуть вони зробити мою компанію більш успішною?
Відповідь. Питання в наступному: чи можете ви досягнути кращих результатів, використовуючи старі й ненадійні машини з посередньою ефективністю й немотивованими працівниками? Наші спеціальні знижки, що діють зараз, — найкраща можливість для вас придбати навантажувач преміум-класу і в такий спосіб значно покращити потік матеріалів і мотивацію свого персоналу.

Отримайте навантажувач, який підходить саме вам, і збільште свою продуктивність!

Поширені запитання щодо наших дизельних вилочних навантажувачів:

Дизельні навантажувачі з гідростатичним приводом - для реверсивної роботи.

Дизельні навантажувачі з гідростатичним приводом забезпечують найкращу динаміку руху та мають плавно регульовану передачу потужності. Швидке прискорення, чітке гальмування та точне рульове управління роблять гідростатичний дизельний навантажувач ефективним обладнанням для руху заднім ходом. Завдяки п’яти на вибір програмам роботи та руху, гідростатичний привід також можна адаптувати до різних умов експлуатації. Ці дизельні вилочні навантажувачі відрізняються особливо низьким рівнем технічного обслуговування, оскільки наш гідростатичний привід працює лише з декількома механічними компонентами. Прикладом цього є герметичний багатодисковий гальмівний вузол, що не потребує технічного обслуговування. Фільтрування гідравлічної оливи забезпечує більш тривалий термін служби всіх компонентів дизельного навантажувача. Конструкція з гідродинамічним приводом більше підходить для робіт на довших маршрутах.

Хоча навантажувач з гідростатичним приводом ідеально підходить для руху заднім ходом, дизельний навантажувач з гідродинамічним приводом працює на максимальній потужності, що робить його ідеальним для перевезення вантажів на середніх та довших маршрутах. Перетворювач крутного моменту двигуна забезпечує плавний пуск та оптимальну ефективність на середніх та високих швидкостях.

Продаж або оренда дизельних навантажувачів. 

Дизельний вилочний навантажувач може бути створений нами так, щоб ідеально відповідати вашим вимогам до використання. Якщо ви хочете дізнатись більше про те, як ви можете замовити ідеальний дизельний вилочний навантажувач відповідно до ваших вимог, наші експерти готові допомогти Вам у створенні Вашого дизайну дизельного навантажувача. Наші спеціалісти порадять вам доступні дизельні вилочні навантажувачі та запропонують відповідні функції приводу залежно від ваших конкретних потреб у застосуванні. 

У випадках, коли потреба в навантажувальній техніці має періодичний характер, наші послуги з оренди стануть вам у нагоді. Наші менеджери з оренди навантажувачів з радістю проконсультують вас, та знайдуть підходящі для вас варіанти техніки.