0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ERC 215a

Автоматичний штабелер 1,5 т

  • 3100 - 4400 мм
  • 1300 - 1700 кг
  • Компактний дизайн для вузьких робочих проходів.
  • Ефективне, надійне виконання рутинних завдань.
  • Оптимізація транспортних шляхів завдяки точній лазерній навігації.
  • Широкий вибір систем безпеки для експлуатації в змішаному режимі.
  • Короткий амортизаційний період завдяки оптимізації процесів.

ERC 215a -217a

Наші надійні та універсальні автоматичні штабелери ERCa беруть на себе завдання з перевезення, що регулярно повторюються. Завдяки своїй компактній конструкції є ERCa ідеальним рішенням для підвищення ефективності ваших процесів транспортування. 2,8-кіловатний трифазний двигун забезпечує постійну потужність, а потужний електричний двигун механізму підйому - м'яке та тихе піднімання й опускання, навіть на великих висотах підйому. Міцна конструкція зі сталевою рамою закритої структури пропонує підвищений рівень безпеки . Використання наших самохідних транспортних машин у змішаному режимі забезпечується за рахунок систем безпеки, наприклад, сканера розпізнавання людей, який входить у стандартну комплектацію. В залежності від швидкості руху ці системи ведуть сканування шляху на наявність перешкод: у напрямку руху, у напрямку вантажу та на поворотах. Система лазерів забезпечує навігацію. Для цього можуть використовуватися рефлектори, розміщені на шляху руху, або комбінація з рефлекторів та міток на оточенні. Автоматичний штабелер, розроблений на базі наших серійних машин, легко інтегрується в наявні ІТ-структури, а також може працювати в автономному режимі.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ERC 213a 1 300 кг 4 400 мм 9 км/год 2 393 мм 24 V
ERC 217a 1 700 кг 4 400 мм 7 км/год 2 393 мм 24 V

Споріднені продукти