0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EKS 215a

Автоматичний вертикальний комісіонер 1,5 т

  • 3500 - 6000 мм
  • 1500 кг
  • Точне маніпулювання піддонами завдяки системі лазерної навігації
  • Ефективне, надійне відпрацьовування рутинних завдань
  • Приєднання до системи ERP через Logistics Interface для оптимізації процесів
  • Гнучкість в експлуатації завдяки самонесним вилам
  • Малий строк окупності завдяки оптимізації процесів

EKS 215a

Наші гнучкі у використанні та точні EKS 215a є самохідними транспортними машинами (СТМ), створеними на базі наших перевірених електричних вертикальних комплектувальників, які у комбінації з компонентами систем автоматизації та навігації, а також передовим програмним забезпеченням ефективно впораються з робочими процесами у Вашому складі.Технологія трифазного струму 48 В для тривалої експлуатації без підзаряджання акумулятора, активна система керування акумулятором, регенеративне гальмування, сертифікована TÜV система керування, шина CAN, а також інші продумані компоненти системи безпеки гарантують максимальну ефективність та вищий рівень безпеки. Велика гнучкість у експлуатації забезпечується завдяки самонесним вилам, при цьому модель EKSa також оптимально підходить для транспортування спеціальних носіїв вантажу та закритих піддонів. Навігація у СТМ здійснюється завдяки системі лазерної навігації за допомогою нанесених на маршруті рефлекторів. У змішаному режимі роботи СТМ можна використовувати поруч із машинами з ручним та пішим керуванням. Коли йдеться про інтеграцію в існуючу виробничу систему чи в новий проект, EKS 215a є ідеальним рішенням.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EKS 215a 1 500 кг 6 000 мм 7 км/год 1 405 мм 48 V

Матеріали для завантаження

Споріднені продукти