0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Safety
Безпека на вашому складі

Усебічний захист від Jungheinrich

Склад — це не дитячий майданчик. Однак він повинен бути не менш безпечним.


Через постійне підвищення динаміки та складності процесів рівень потенційної небезпеки на складі досить високий. У зв’язку з цим уже недостатньо обмежити доступ до окремих небезпечних зон. Треба контролювати весь склад.
Наша компанія як провідний постачальник рішень для інтралогістики здатна забезпечити такий контроль. Системи безпеки та допоміжні системи нашого виробництва здатні забезпечити всебічний захист усіх зон складу. У такий спосіб ми дбаємо, щоб вам було якомога легше підтримувати безпеку на складі в майбутньому.


Content Safety


 

Content Sicherheit 2a Усе під повним контролем.

Безпека на всіх ділянках складу.
Наш усебічний захист охоплює п’ять чинників роботи складу, пов’язаних з найбільшими ризиками. За допомогою рішень Jungheinrich, орієнтованих на безпеку, ви захистите людей, товари, складське обладнання, машини та дані. Наш досвід, що налічує понад 60 років, допоможе вам налагодити розпізнавання критичних ситуацій заздалегідь, зменшити ризик аварій та підвищити рівень безпеки на всіх ділянках складу. Однак при цьому ми також завжди звертаємо увагу на збереження продуктивності. Адже вищий рівень безпеки для вас також повинен означати кращий контроль коштів і захист інвестицій.


Звертайтеся до нас просто зараз!


Content Sicherheit 3

1. Захист персоналу.

Бо людина — це найважливіше.
Ви можете повністю покластися на нашу комплексну концепцію безпеки. Щоб уникнути наїзду машин на працівників складу та інших нещасних випадків, ми пропонуємо багато додаткового обладнання. І оскільки для нас важливе здоров’я ваших працівників, ми дбаємо про ергономіку їх робочих місць. Ми робимо все, щоб водії повсякчас почувалися в безпеці й могли працювати ефективно.

Content Sicherheit 8a Бо неможливо стежити за всім водночас.

Технології розпізнавання людей від Jungheinrich.
Камера заднього виду від Jungheinrich з функцією розпізнавання людей зменшує ризик наїзду під час руху вилкового навантажувача заднім ходом. У разі виявлення людини в небезпечній зоні водій отримує від системи оптичне та акустичне попередження.

Дізнайтеся більше про захист персоналу


Content Sicherheit 4

2. Захист товарів.

Надійний захист цінних товарів.
Товари на вашому складі — цінний вантаж. Різні допоміжні системи можуть допомогти вам забезпечити їх правильний захист, а разом з тим зменшити витрати часу й коштів. З ними ви зможете не лише захистити товари й працівників складу, а й зберегти продуктивність та забезпечити дотримання строків доставки.

Content Sicherheit 9a Надійний захист на кожному повороті.

Jungheinrich curveCONTROL.
Допоміжна система curveCONTROL підвищує стійкість вилкового навантажувача й забезпечує оптимальний рівень безпеки під час руху, у разі потреби автоматично зменшуючи швидкість на поворотах.

Дізнайтеся більше про захист товарів


Content Sicherheit 5

3. Захист складу й складського обладнання.

Цілеспрямоване попередження ризиків на складі.
Наші послуги з профілактичного контролю допоможуть вам уникнути небезпек, пов’язаних з пошкодженням складського обладнання. Таким чином, ваші процеси залишатимуться безпечними, а ваша продукція — захищеною.

Content Sicherheit 10a Уважна перевірка варта того, щоб її проводити.

Інспекція стелажів від Jungheinrich.
Щорічні перевірки стелажних конструкцій нашими інспекторами гарантують підвищення рівня безпеки на вашому складі та використання виявлених потенціалів для економії. В ході робіт ми виявляємо важливі недоліки , які можуть  призвести до небезпечних ситуацій на складі та призвести до втрат, та в разі потреби заміняємо пошкоджені елементи стелажів, використовуючи оригінальні запчастини Jungheinrich.

Дізнайтеся більше про захист складу


Content Sicherheit 6

4. Захист техніки.

Зменшення кількості аварій та нещасних випадків.
Різноманітні засоби безпеки та регулярне технічне обслуговування допоможуть вам мінімізувати кількість нещасних випадків та аварій за участю навантажувачів, а також завжди підтримувати їх у працездатному стані. У такий спосіб ви не лише захистите своїх працівників, а й зменшите об’єм робіт з ремонту й профілактичного обслуговування. Це також дозволить зменшити витрати.

Content Sicherheit 11a Упевнене зменшення кількості зіткнень.

Датчик зіткнення від Jungheinrich.
Датчики зіткнення Jungheinrich допомагають захистити машини, товари й персонал. Недорогий сенсорний модуль легко встановлюється на машину та активує акустичне чи візуальне попередження в разі ударів. Окрім того, дані, що збираються, допомагають мінімізувати збитки на складі в ефективний спосіб.

Дізнайтеся більше про захист техніки


Content Sicherheit 7

5. Захист даних.

Щоб усе залишалося там, де йому місце.
В епоху цифрових технологій та мереж рішення для стійкості до відмов та захисту даних входять до концепції кожної системи безпеки. Для нас дуже важливо, щоб цифрові рішення, що ми пропонуємо, відповідали найвищим вимогам щодо безпеки. Щоб не дати хакерам жодного шансу, ми залучаємо незалежних експертів для сертифікації своїх програм та веб-додатків. У такий спосіб ми забезпечуємо ефективний захист цінних даних вашої компанії.

Content Sicherheit 12a Не дає зловмисникам жодного шансу.

Jungheinrich ISM Online — сертифікована безпека даних.
Комплексна система Jungheinrich ISM Online дозволяє керувати парком навантажувачів будь-якого розміру та рівня складності, гарантуючи при цьому повну безпеку. Адже наш веб-додаток пройшов ретельну перевірку на предмет захисту від атак хакерів. Незалежні експерти підтверджують високий рівень безпеки ISM Online.

Дізнайтеся більше про захист даних



Той, хто думає про все,у змозі перетворити систему безпеки на дитячу гру.


Дізнайтеся, як наш комплексний підхід може допомогти підвищити рівень безпеки на вашому складі.


Дізнатися більше


Content Sicherheit 7b

У вас є запитання щодо того, як гарантувати безпеку на вашому складі?

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення