0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Content Digitalisierung & Vernetzung 7
Перехід на цифрові технології та створення мереж

Керування складом, наче диригентською паличкою, — це не фантастика.

Приєднуйтеся до оркестру просто зараз.

Перехід на цифрові технології та створення мереж — це важелі, що допомагають зробити процеси в логістиці більш ефективними. А коли ж настане час для вступу? Скільки музики для вас у цій темі? Представляючи провідного розробника інтелектуальних рішень для інтралогістики, ми впевнені: уже зараз будь-яка компанія, чи то глобальна корпорація, середнє чи мале підприємство, може об’єднати свої процеси в єдину мережу задля збільшення користі, ідеально диригувати ними і в такий спосіб забезпечити рентабельність і перспективність своєї діяльності.

Content Digitalisierung & Vernetzung (5)

Чотири принципи ідеального диригування складом.

Ми робимо Індустрію 4.0 доступною для вас завдяки чотирьом принципам.

Content Digitalisierung + Vernetzung

Простота

Система, складові частини якої об’єднані в мережу, може бути комплексною. Але не складною.

На партитурі симфонія може видаватися надзвичайно складною, але звучить вона легко й невимушено. Те саме стосується переходу на цифрові технології та створення мереж з Jungheinrich. Адже ми використовуємо наші широкі знання процесів, ретельний і прагматичний підхід, щоб зробити ваш перехід до Індустрії 4.0 якомога простішим. Від планування до реалізації та щоденних операцій.

Простота рішень Jungheinrich для багатьох наших клієнтів стала однією з найважливіших причин, щоб просто зараз зробити вирішальний крок у майбутнє, яке неможливо собі уявити без цифрових мереж. Наша компанія — провідний постачальник комплексних рішень для інтралогістики. Тому ми впевнені, що головне в даній ситуації — не бачення майбутнього з Індустрією 4.0, а те, як компанії всіх розмірів уже сьогодні з розумом об’єднують свої процеси та ідеально диригують ними, щоб у такий спосіб забезпечити рентабельність та перспективність свого бізнесу. Ми ж беремо на себе роль партнера, на якого можна покластися і який може забезпечити послідовну консультаційну підтримку, орієнтовану на стійкий розвиток.

Content Digitalisierung & Vernetzung (6)

Індивідуальність

Не існує універсального правильного рішення, лише індивідуальне рішення для вас.

Кожен оркестр унікальний, і жоден склад не схожий на інший. Маючи великий досвід роботи з абсолютно різними видами складів і галузями у всьому світі, що налічує десятки років, ми в можемо правильно оцінити особливості інтралогістики у вашій компанії. Розробляючи індивідуальні рішення для IT та автоматизації, ми враховуємо не лише особливості вашого складу, а увесь ланцюжок створення вартості та його прогнозований розвиток. Щоб об’єднання обладнання і процесів у мережі приносило користь не лише великим, а й малим і середнім підприємствам, ми застосовуємо випробувані на практиці платформи та компоненти й приводимо їх у повну відповідність з вашими потребами. Модульність нашого обладнання, апаратних та програмних рішень забезпечує максимальну гнучкість, можливість швидкої адаптації та перспективність ваших процесів у внутрішній логістиці.

Content Digitalisierung & Vernetzung (2)

Автоматизація

Автоматизація — це інновація, що завжди варта інвестицій.

Частково чи повністю автоматизовані конвеєри мають надзвичайний потенціал, бо дозволяють зменшити витрати часу й кількість помилок, підвищити рівень безпеки процесів та зробити їх більш гнучкими. У суспільстві, невід’ємною рисою якого стала індивідуалізація, ефективність процесів інтралогістики може бути вашою вирішальною конкурентною перевагою. Це пов’язано з тим, що кількість товарів, які потрібно транспортувати, зменшується, а от їх транспортування повинно ставати дедалі швидшим і економнішим.

Однак не кожне рішення у сфері автоматизації окупається саме собою. Досягнення успіху залежить від того, якого рівня автоматизації ви прагнете. Тому в першу чергу ми аналізуємо ваші індивідуальні вимоги й забезпечуємо гармонійну взаємодію ділянок складу з ручним, частково та повністю автоматизованим обслуговуванням. Дуже важливо, щоб ваше рішення в разі потреби можна було швидко й легко адаптувати. до пікового сезонного навантаження, потреб, що змінилися, вимог, що можуть з’явитися в майбутньому, чи до росту підприємства.

Сьогодні ми можемо запропонувати все необхідне для автоматизації: від безпілотних систем транспортування і навантажувачів до автоматизованих складів для дрібних деталей і піддонів, та найголовніше — нашу власну систему керування складом з прямою сумісністю, Jungheinrich WMS. Як головний підрядник ми не лише забезпечуємо супровід на всіх етапах від планування до передачі комплексу «під ключ», а й пропонуємо компетентний сервіс та комплексну підтримку після завершення проекту.

Дізнайтеся більше про автоматизацію з Jungheinrich

За 3 кроки до індивідуального рішення для автоматизації

Дізнатися більше

Content Digitalisierung & Vernetzung (3)

Усе від одного постачальника

Щоб новий музичний твір справив враження, потрібен досвідчений диригент.

Як ваш надійний, досвідчений і далекоглядний партнер, ми маємо всі ключові компетенції, необхідні для забезпечення вашого переходу на цифрові технології та об’єднання вашої складської техніки в мережу під одним дахом. Особистий консультант з боку Jungheinrich координуватиме й контролюватиме для вас усі роботи. Від планування до передачі ключів, і навіть більше. Ми залишаємося з вами навіть після введення обладнання в експлуатацію: щільна мережа наших представництв у всьому світі пропонує вам сервіс і підтримку. Як провідний постачальник системних рішень наша компанія проектує та будує комплексні складські системи, а також координує їх роботу й підтримує на перспективному рівні. Ми вивчаємо й розуміємо процеси та роботи, а також безперервно оптимізуємо взаємодію, немов диригент. При цьому розумна система керування складом від Jungheinrich грає роль цифрового метронома.

Content Digitalisierung & Vernetzung 6

Метроном: Jungheinrich WMS.

Ефективний інтерфейс між усіма видами робіт.

Метроном на вашому складі після переходу на цифрові технології та створення мережі — Jungheinrich WMS. Надійне програмне забезпечення без прив’язки до конкретної галузі може керувати вашим складом, оптимізувати його роботу й у такий спосіб підтримувати ефективність та простоту процесів. Вирішальним критерієм при цьому є надійність. Тому така продумана платформа як Jungheinrich WMS постійно вдосконалюється, залишається сумісною з майбутніми версіями та впевнено розвивається разом із вимогами ринку. Завдяки модульній структурі вона чудово підходить для індивідуалізації, що дозволить вам гнучко реагувати на можливі зміни в майбутньому. Адже навіть в оркестрі є диригент, який постійно стежить за бездоганною взаємодією. Більше 150 компаній з різних галузей у всьому світі вже пересвідчилися в ефективності своїх складських процесів із Jungheinrich WMS. Для простого переходу малих та середніх складів на цифрові технології ми також пропонуємо Jungheinrich WMS 2-ї серії з випробуваними на практиці та стандартизованими процесами.

Дізнайтеся більше про Jungheinrich WMS

Так Jungheinrich WMS забезпечує гармонію на складі.

Content Digitalisierung & Vernetzung (7)

Jungheinrich WMS

Система керування складом, наша Jungheinrich WMS слугує метрономом для складів, де використовуються цифрові технології та обладнання, об’єднане в мережі. Надійне програмне забезпечення самостійно стежить, який товар приймається на склад, де, у якій кількості та якої якості. У ньому відображаються всі процеси від надходження товарів на склад до їх відвантаження, що гарантує простоту та ефективність робочих операцій.

Процеси керування

У складському «оркестрі» процеси керування, інтегровані у Jungheinrich WMS з моменту надходження товару на склад до його відвантаження, відіграють вирішальну роль. Вони забезпечують комплексний підхід до контролю та оптимізації роботи складу, а також ефективність та простоту процесів на рівні, що відповідає вашим вимогам.

Надходження товарів

До процесів, пов’язаних з надходженням товарів на склад, належать приймання, деконсолідація, контроль якості та власне розміщення на складі. Ідеальну взаємодію в межах складу під час приймання товарів забезпечує не лише Jungheinrich WMS, а й необхідні апаратні компоненти , такі як ручний сканер, принтер, бездротові термінали й мобільні робочі станції.

Зберігання запасів на складі

За допомогою Jungheinrich WMS усі компоненти складу від стелажів та машин до повністю автоматизованих систем чи бездротових пристроїв об’єднуються в єдину мережу та централізовано координуються. Як головний підрядник компанія Jungheinrich може запропонувати вам комплексне рішення з безшовною інтеграцією та повним узгодженням усіх робіт.

Відвантаження товарів

З відвантаженням товарів пов’язані такі види робіт, як комплектування замовлень, розвантаження, консолідація, пакування та завантаження. Jungheinrich WMS контролює всі види робіт, наче диригент гру оркестру, і визначає ідеальні параметри робочих операцій з урахуванням обладнання, що використовується на складі.

Content Digitalisierung & Vernetzung

Вигідне об’єднання процесів і досконале керування ними.

Цифрові технології та мережі стали звичними для нас у багатьох сферах життя. Як експерт із 60-річним досвідом роботи в інтралогістиці наша компанія знає, що цифрові технології та мережі мають надзвичайно велике значення для вашого складу. При цьому ключем до успіху є автоматизація. Про це найкраще розповість Герман Амерман (Hermann Ammermann), керівник відділу розробки логістичних систем у нашому представництві в Бенсгаймі.

Особливості продукту

Нове покоління EKX для висотних стелажів.

 


Stage Dividende

Ваші контакти з питань

системних технологій

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення