0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
PM_22_FP_ERE225i_RedDot
22.06.2022

Jungheinrich ERE 225i отримав нагороду Red Dot Award

У понеділок 20.06.22, електричний візок Jungheinrich‘s ERE 225i з платформою для оператора отримав нагороду Red Dot Design Award d Ессені, Німеччина.

Візок ERE 225i вразив журі своєю винятковою концепцією дизайну, яка унікально поєднує в собі маневреність, безпеку, комфорт і стійкість завдяки повністю інтегрованому компактному літій-іонному акумулятору. Премія Red Dot Award є другою нагородою такого роду для ERE 225i за короткий час. Візок вже отримував премію iF Design Award у травні.

Завдяки літій-іонному акумулятору, повністю інтегрованому в шасі візка, ERE 225i на 270 мм коротший за попередню модель. Це значно зменшує радіус повороту техніки. Оператори виграють від покращеної маневреності, що забезпечує безпечне транспортування в обмеженому просторі. Також фіксовані бокові панелі платформи оператора забезпечують оптимальний захист, високий рівень комфорту під час роботи.

«Мета дизайну нашого продукту – зробити найважливіші атрибути транспортного засобу легко впізнаваними та зрозумілими. Компактність, довговічність, безпека та маневреність чітко візуалізуються як ключові перспективи продуктивності та вже реалізовані в дизайні і на що клієнти Jungheinrich можуть покластися.», — каже Андреас Кні, відповідальний за промисловий дизайн компанії Jungheinrich. «Ми дуже раді, що отримали цю відому нагороду за дизайн з ERE 225i. Це не тільки видатна нагорода для нас як команди дизайнерів, але й вдячність і мотивація для всіх, хто вніс свій внесок у створення продукту».

ERE 225i на сьогоднішній день є найкомпактнішим візком у своєму класі. Як частина Jungheinrich POWERLiNE, ERE 225i повністю нейтральний щодо викидів CO2, що забезпечує особливо екологічну внутрішню логістику на складі.

Починаючи з 1955 року, премія Red Dot Award: Product Design обирає найкращі та найінноваційніші продукти світу в більш ніж 50 категоріях щорічно. Щороку міжнародне журі з незалежних експертів з дизайну, науки та журналістики відзначає продукти, які виділяються якістю дизайну, серед кількох тисяч заявок.