0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ERDi_IFOY`22
01.07.2022

Jungheinrich ERD 220i отримав нагороду IFOY

​​​​​​

ERD 220i електричний візок з платформою оператора отримав нагороду IFOY в номінації  “Спеціальний транспортний засіб 2022 року”

30 червня ERD 220i від Jungheinrich отримав нагороду IFOY у Мюнхені (Німеччина). Унікальним поєднанням компактності, безпеки та ергономіки електричний візок вразив журі та успішно переміг конкурентів у категорії «Спеціальний транспортний засіб». Нагорода IFOY — це вже друга нагорода для візка ERD 220i, який був відзначений як «Кращий із найкращих» нагородою Red Dot Design Award у 2021 році.

Міжнародне журі вибрало візок з платформою для оператора ERD 220i від Jungheinrich як найкращу нову версію в цьому сегменті ринку. «Робота з  візками більше не є компромісом між безпекою, компактністю та ергономічністю. З новим ERD 220i, Jungheinrich встановлює нові стандарти для безпечного, оптимально захищеного та водночас суперкомпактного електричного візка».

Для Крістіана Ерлаха, члена правління з продажу компанії Jungheinrich, нагорода підтверджує інноваційну силу Jungheinrich: «Перемога ERD 220i в конкурсі IFOY Award є величезним підтвердженням нашої роботи. Навантажувачі Jungheinrich – це правльна відповідь на вимоги складу майбутнього. З такою самооцінкою ми створюємо інновації. Нагорода IFOY є доказом цього та величезною похвалою для всієї нашої команди, якою я особливо пишаюся».

Тріада компактності, безпеки та ергономіки
Замість встановлення великої батареї між платформою та вантажними вилами, як це було в минулому, в ERD 220i Jungheinrich використав два компактних літій-іонних акумуляторних модуля по 130 ампер-годин кожен, які вбудовані в шасі вантажівки. Відмова від акумуляторного відсіку забезпечує значні переваги в продуктивності візка: ERD 220i  більш ніж на 300 міліметрів коротший за свого попередника, що призводить до зменшення необхідного для роботи простору приблизно на 25 відсотків. Компактні розміри роблять електричний візок особливо зручним для  гнучкого використання на складах, а також для завантаження та розвантаження вантажівок, особливо універсальним і маневреним у керуванні. Радіус повороту 1985 міліметрів забезпечує точне маневрування в обмеженому просторі та дозволяє використовувати нові концепції в плануванні майбутнього складу. Транспортний засіб займає менше місця в проходах, тому корисну площу можна відповідно збільшити. Таким чином клієнти можуть створити більше місця для зберігання на тих же самих просторах складу.

Крім того, Jungheinrich покращив розподіл ваги ERD 220i на користь параметрів водіння, що проявляється у потужному прискоренні та дозволяє рухатися зі швидкістю до 14 кілометрів на годину. Завдяки економії місця візок доступний у двох просторих версіях платформи без необхідності жертвувати компактністю та маневреністю. Обидві платформи мають фіксовані бічні захисні панелі з трьох сторін і дозволяють безпечно керувати транспортним засобом і зручно стояти.

Завдяки новій версії підйомної щогли ERD 220i можна використовувати ще ширше та для штабелювання на додаток до завантаження та розвантаження. Нова потрійна підйомна щогла висотою 3760 міліметрів забезпечує найвищу висоту платформи вантажівки в цьому сегменті. При цьому висота підйомної щогли настільки компактна, що візок можна без проблем використовувати в причепі вантажівки. Крім того, ERD 220i можна використовувати як дворівневий штабалер, піднявши опорні балки, в такому положенні візок може транспортувати дві палети одночасно одна на одній, що забезпечує значне підвищення ефективності, особливо під час завантаження та розвантаження вантажівок.

«ERD 220i компактніший, зручніший і безпечніший за всі інші підйомні візки у своєму класі. ERD 220i переосмислює тріаду маневреності, безпеки та ергономіки за допомогою нової концепції батареї. Візок не потребує компромісів тому є саме тою технікою яку наші клієнти шукали протягом тривалого часу», – пояснює Торбен Селл, відповідальний за продукцію менеджер Jungheinrich. ERD 220i з інтегрованою літій-іонною батареєю є частиною Jungheinrich POWERLiNE і, як і всі моделі POWERLiNE.

Про нагороду IFOY

Нагорода IFOY («Міжнародна інтралогістика та вилковий навантажувач року») означає ефективність та інновації, завдяки своєму технічному досвіду, вважається провідною нагородою з інновацій в інтралогістиці. Незалежне журі у складі провідних міжнародних журналістів-експертів обирає переможців на основі триетапного аудиту IFOY. Окрім нейтрального тесту IFOY, сюди також входить перевірка інновацій IFOY, яку проводять фахівці Fraunhofer IML, Дрезденського університету, Мюнхенського технічного університету та Fraunhofer IPA. Нагорода IFOY, яка проходить під патронатом Федерального міністерства економіки та охорони клімату, спонсорується Асоціацією обробки матеріалів та внутрішньої логістики та Асоціацією робототехніки + автоматизації в рамках VDMA. З 2013 року  Jungheinrich входить до списку найкращих переможців IFOY, і має на своєму рахунку 11 перемог.