0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EcoVadisVN
11.10.2022

Jungheinrich знову отримав платиновий сертифікат за стабільний розвиток та екологічність.

Вдруге поспіль компанія Jungheinrich отримує платиновий сертифікат екологічності EcoVadis. Цей факт включає нашу компанію в один відсоток найкращих компаній у світі в сферах захисту навколишнього середовища, прав людини та екологічних закупівель.

Яка ситуація з корпоративною відповідальністю? Щоб відповісти на це питання рейтингове агентство EcoVadis перевіряє понад 100 000 компаній у всьому світі. Лише один відсоток найбільш стійких із них отримує найвищий платиновий сертифікат EcoVadis. Jungheinrich вже другий раз поспіль отримує цей вищий рейтинг стійкого розвитку EcoVadis, що вчергове доводить ми є однією з найбільш стабільних компаній у світі. Доктор Ларс Бжоска, голова правління Jungheinrich AG, пояснює: «Jungheinrich створює стійку цінність – про це свідчить чергова платинова відзнака EcoVadis. Як сімейна компанія, ми прагнемо поєднати інноваційні продукти та економічний успіх. з екологічною та соціальною відповідальністю».

EcoVadis особливо відзначає досягнення Jungheinrich в питаннях захисту навколишнього середовища, оцінюючи діяльність компанії в цій галузі як «видатну». Компанія Jungheinrich послідовно прагне досягти вуглецево-нейтрального статусу, і чітко взяла на себе зобов`язання досягти паризьких цілей щодо зменшення температури клімату на 1.5 градуси. Використання відновлюваних джерел енергії, наприклад, шляхом генерування власної сонячної енергії за допомогою фотоелектричних систем, також було включено до рейтингу EcoVadis. Крім того, компанія Jungheinrich кілька років тому прийняла свій власний Кодекс праці та прав людини, дотримання якого взяли на себе всі компанії прямого продажу в 41 країні світу. Щоб забезпечити стабільні закупівлі, Jungheinrich систематично оцінює поведінку своїх постачальників у сферах прав людини, навколишнього середовища та дотримання нормативних вимог. Наразі цьому процесі приймають участь понад 700 постачальників, що становить понад 75 відсотків глобального обсягу закупівель Jungheinrich.

За всю історію існування рейтингу EcoVadis вже четвертий раз поспіль Jungheinrich отримує найвищі нагороди . В 2019 та  2020 роках, Jungheinrich вперше отримав золоту нагороду і вже в  2021 вперше платинову. Компанія послідовно продовжує просувати свою прихильність до сталого розвитку та екологічності.

Як одна з провідних світових установ з оцінки корпоративної відповідальності, EcoVadis оцінила понад 100 000 компаній у всьому світі. Методологія базується на міжнародних стандартах сталого розвитку та враховує понад 200 категорій закупівель у понад 175 країнах. Оцінка базується на 21 показнику в чотирьох предметних сферах: навколишнє середовище, праця та права людини, етика та екологічні закупівлі.