0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Jungheinrich is "Beste Logistik Marke 2020”
17.04.2020

Jungheinric отримав нагороду "Beste Logistik Marke 2020"

Вражаюча перемога Jungheinrich в престижному галузевому конкурсі на звання "Beste Logistik Marke" (кращого бренду в логістці). 

Четвертий раз поспіль концерн Jungheinrich отримав відому галузеву нагороду в категорії "Технологія складування та підбору замовлень".  Jungheinrich також посів вражаюче друге місце у категорії «ІТ для управління складами».  Крістіан Ерлах, член правління з продажу та маркетингу Jungheinrich, говорить: "Призначення" Beste Logistik Marke "чотири рази поспіль є великим успіхом". 
Той факт, що нам також вдалося досягти другого місця в галузі логістики ІТ  це підтвердження послідовного розвитку Jungheinrich як комплексного постачальника рішень для інтралогістики. Кожен, хто купує продукцію Jungheinrich, має гарантію на інноваційні продукти та рішення. Ми постачаємо те, що ми обіцяємо, і навіть трохи більше. Таким чином ми допомагаємо забезпечити ланцюги поставок  для людей у ​​всьому світі. Особливо у потрібні моменти! Ось для чого прагне "Кращий бренд логістики Jungheinrich".
Загалом цього року за звання "Beste Logistik Marke" змагалися понад 250 компаній.  Читачі торгового журналу Logistik Heute та члени Bundesvereinigung Logistik (Німецької асоціації логістики) проголосували за кращих брендів у 12 категоріях.