0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ETV_Amazon
04.08.2022

100-тисячний ETV 216i для складу Amazon в Лейпцигу

Jungheinrich доставив свій 100-тисячний штабелер з літій-іонним акумулятором. Ювілейний річтрак ETV 216i  разом з 15-ма ідентичними одиницями техніки було доставлено на склад компанії Amazon у Лейпцигу, де вже експлуатується 140 одиниць електричних навантажувачів Jungheinrich.

"Поставка 100,000-ного літій-іонного штабелера є визначною подією для нас в Jungheinrich, і ми дуже пишаємося нею. Як піонер в галузі електромобільності для складу ми стали першим виробником, що зробив в ставку на ефективну літій-іонну технологію і як результат змінив нашу галузь назавжди» коментує член правління Jungheinrich із продажу – пан Крістіан Ерлах.

Сьогодні літій-іонні акумулятори є стандартним обладнанням для електричної техніки на складі. Вони характеризуються високою енергоефективінстю. Порівняно з дизельними навантажувачами цього ж класу продуктивності, електричний навантажувач з літій-іонною батареєю виробляє менше половини CO2 протягом усього терміну експлуатації. Завдяки використанню електроенергії з відновлювальних джерел, викиди CO₂ працюючими транспортними засобами можна знизити на 90%. Таким чином літій-іонна технологія здійснює значний внесок у екологію та стійкість інтралогістики.

В 2011 році Jungheinrich був першим у світі виробником промислових навантажувачів що налагодив серійне виробництво техніки з літій-іонним акумулятором. З того часу літій-іонна технологія стала найбільш зростаючою акумуляторною технологією для промислових навантажувачів. Вона характеризується надійністю, високою продуктивністю, зниженням споживання енергії, швидкою зарядкою, відсутністю сервісного обслуговуванні, а також тривалим життєвим циклом. Jungheinrich планує досягти 70 % частки всіх літій-іонних навантажувачів що реалізуються у 2025 році.

Річтрак ETV 216i доставлений на склад компанії Amazon у Лейпцігу є технікою серії Jungheinrich POWERLiNE. З концепцією вбудованого літій-іонного акумулятора, Jungheinrich вкотре встановлює нові стандарти в галузі з серією POWERLiNE. Дизайн та конструкція навантажувачів POWERLiNE як найкраще демонструє всі переваги літій-іонного акумулятора. Техніка компактніша, безпечніша та більш комфортабельна ніж всі інші навантажувачі що були раніше. Це означає що вони звільняють найбільш цінну річ на будь-якому складі – простір. Інша специфічна особливість POWERLiNEполягає в тому що транспортний засіб абсолютно CO2-нейтральні, поки не розпочнуть працювати. Це забезпечується особливо екологічним та енергоефективним виробництвом, а також сертифікованими заходами, за допомогою яких компенсуються викиди, які наразі є неминучими під час виробництва. З цією метою Jungheinrich інвестує в проекти сонячної, вітрової енергії та енергію біомаси.