0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
1000. ETV 216i geht nach Italien
17.11.2020

Ювілейний 1000-й річтрак ETV 216i відправився до Італії

Два роки тому відбулася офіційна презентація першого в світі штабелера з висувною щоглою ETV 216i  з концепцією літій-іонних акумуляторів. Сьогодні  Jungheinrich відправив 1000-й  штабелер ETV 216i в Італію.

Мережа супермаркетів - Penny Market що належить німецькому концерну Rewe Group, має в Європі з більш ніж 3000 магазинів, 390 з яких розташовані в Італії  включаючи сім дистрибуційних центрів по всій країні. Прийняли рішення про перехід на сучасні технології зокрема на складську техніку з літій-іонною технологією. 

Остання поставка для мережі Penny Italy включала сім ричтраків Jungheinrich ETV 216i. Серед яких також ювілейний 1000й штабелер. Річтрак із вбудованою літій-іонною батареєю став хітом Jungheinrich з моменту запуску майже два роки тому. "ETV 216i - це перша техніка, в якій послідовно втілюються всі переваги літій-іонної технології. Як результат штабелер став найпотужнішим та найкомпактнішим штабелером з висувною щоглою ", - пояснює Фабієн Тоцці, керівник відділу управління продукцією – штабелерами з висувною щоглою у Jungheinrich, додаючи : "Важливо, що ми заздалегыдь врахували ідеї та побажання наших клієнтів у дизайні техніки».

Однією з головних особливостей ETV 216i – є його революційний дизайн. Завдяки інтегрованій в корпус енергозберігаючій літій-іонній батареї штабелер став значно компактнішим та суттєво покращив ергономіку. Що дозволяє йому досягти високої маневреності, одночасно пропонуючи значно більшу свободу пересування та ідеальний огляд для оператора. Результатом є краща зручність користування та вищий загальний рівень безпеки.

Джанфранко Вірджилло, менеджер складу Penny Market Gioia del Colle (Барі), Італія, каже: «З ETV 216i оператор має значно вижчий комфорт ніж будь-коли раніше. Кабіна пропонує більше місця для рук і ніг, а завдяки піднятому сидінню, краще візуальний контроль навколишнього середовища. Ці значні вдосконалення стали можливі лише завдяки усуненню громіздкого лотка акумулятора. Завдяки інтегрованому акумулятору конструкція штабелера стала більш функціональною як з точки зору комфорту водія, так і результативності роботи".

Крім того, повністю інтегрований літій-іонний акумулятор пропонує інші переваги, такі як більш тривалий термін служби, відсутність технічного обслуговування та кращі характеристики порівняно зі звичайною свинцево-кислотною батареєю. Особливо короткі інтервали зарядки дозволяють працювати цілодобово та без вихідних.  ETV 216i може транспортувати та штабелювати  вантаж вагою до 1600 кг при висоті підйому до 10,7 метра.

"Ми дуже задоволені своїм вибором, вже три наші склади використовують ричтраки та комісіонери з літій-іонними акумуляторами. З огляду на чудові результати, ми маємо намір завершити оновлення парку до 2021 року та використовувати літій-іонну технологію у всіх наших локаціях ", - говорить Анджело Лоффредо, менеджер з логістики мережі Penny  в Італії.