0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Keller&Kalmbach_Render_M
09.08.2022

Чергове розширення складу компанії Keller & Kalmbach's

Компанія  – Keller & Kalmbach, фахівець із кріплень, кріпильних технологій та інтелектуального управління деталями, вдруге розширює потужності свого центрального складу та розподільного центру в Хілпольтштайні, Баварія.

До кінця 2023 року компанія Jungheinrich отримала доручення побудувати чотири нові проходи на складі для картонних коробок на додаток до шести існуючих. Партнерство має давню історію: навіть на першому етапі будівництва центрального складу, який був введений в експлуатацію в 2009 році і ознаменував перехід Keller & Kalmbach на автоматизовані системи, сімейна компанія з більш ніж 140-річною історією покладалася на Jungheinrich. Перший етап розширення складу відбувся в 2016 році. Тепер надійшло замовлення на другий.

«Протягом усіх цих років ми постійно працювали разом над оптимізацією складу і вже подвоїли потужності з першим розширенням у 2016 році», — повідомляє Роберт Шад, старший менеджер проекту ASRS у Jungheinrich. «На той час ми вже запланували наступне розширення, яке зараз реалізується». Це тому, що компанія Keller & Kalmbach розрахувала значне подальше зростання під час першого розширення шість років тому, яке з тих пір відбулося і виникла необхідність у додаткових складських потужностях, зі збільшенням обороту на 20 відсотків до 350 мільйонів євро, постачальник повного спектру послуг в 2021 році мав 900 співробітників, також Keller & Kalmbach придбали кілька компаній минулого року. Все це викликало необхідність розширення.

Jungheinrich створює загалом 79 968 додаткових місць для зберігання картонних коробок (+25 відсотків) завдяки розширенню майданчика площею 44 000 квадратних метрів у Хільпольтштайні, де, крім зберігання піддонів і картонних коробок, дві системи зберігання лотків забезпечують плавний потік матеріалів. Завдяки відповідним чином сконструйованим робочим станціям комплектування піддонів та картонних коробок можна здійснювати одночасно, виконуючи точні вимоги замовника. Keller & Kalmbach є постачальником для автомобільної та комерційної промисловості, машинобудування, залізниці, сільськогосподарської та будівельної промисловості.

Для нинішнього розширення складу Jungheinrich постачає чотири крани-штабелери та конвеєр для картонних коробок, а також сталеву стелажну конструкцію (55 x 12,5 x 14,3 метрів), управління проектами та Jungheinrich WMS. Оскільки склад був передбачливо спроектований у 2016 році, простір для чотирьох нових проходів, система для конвеєрної техніки в пре-зоні та відповідні конструкції вже доступні в поточному розширенні. Нові проходи будуть підключені до існуючої конвеєрної технології та програмного забезпечення для управління складом.

Насправді одна з найповніших WMS від Jungheinrich вже використовується в Хільпольтштайні. Крім того, як законодавець моди, Keller & Kalmbach рано визнали переваги автоматизації, такі як висока ефективність, точність і масштабованість. «Не тільки Keller & Kalmbach росли разом з нами протягом багатьох років, ми також зростали разом з ними», — каже пан Шад, натякаючи на той факт, що численні клієнти Jungheinrich і потенційні клієнти відвідали центральний склад на півдні від Нюрнберга, зробивши його відмінним прикладом успішної реалізації проекту.