0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
bgl fleet
11.08.2021

Парк навантажувачів Jungheinrich для компанії BLG Logistics

Компанія Jungheinrich поставила 57 електричних навантажувачів з противагою компанії BLG Logistics Group. Парк техніки складається переважно з компактних триколісних навантажувачів EFG 216k.

Подвійне заднє колесо дозволяє навантажувачу здійснювати повороти на 180 градусів на місці і тим самим забезпечуючи є ефективну роботу в обмеженому просторі. EFG 216k особливо зручний для використання на пандусах та для швидкого завантаження та розвантаження вантажівок. Навантажувачі мають вантажопідйомність 1600 кг і здатні підіймати вантаж на висоту до семи метрів. Менеджер по роботі з ключовими клієнтами Jungheinrich Грегор Рінґвельський пояснює: "EFG 216k - це правильній навантажувач для дистриб'юторського центру BLG в Ерфурті, який спеціалізується на меблевій промисловості. Ми дуже раді, що наш жовтий парк техніки буде використовуватися тут у майбутньому".

Універсальний та надзвичаной маневрений EFG 216k

Двигуни трифазного змінного струму EFG 216k та концепція енергоефективної технології PureEnergy від Jungheinrich забезпечують особливо високий ступінь ефективності. Навантажувач може працювати дві зміни поспіль на одному заряді акумулятора - незалежно від умов експлуатації. Ергономічна кабіна оператора з регульованими елементами управління відповідно до вподобань оператора забезпечує максимальний комфорт під час роботи.

Успішна співпраця

Концерн Jungheinrich та компанія BLG Logistics також успішно працюють разом і на інших об’єктах де буди поставлені навантажувачі з сучасною літій-іонною технологією.