0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Nico
20.10.2021

Ніко Росберг стає послом бренду Jungheinrich

Jungheinrich та Ніко Росберг об’єднають зусилля, щоб відстоювати електричну мобільність та стійкість. Підприємець та чемпіон світу Формули-1 2016 року представлятиме провідного глобального постачальника рішень для внутрішньологістичного сектору як амбасадор бренду.

«Ніко Росберг – це не лише ікона автоспорту – як інвестор і мрійник, він поділяє пристрасть Jungheinrich до екологічно безпечних технологій», – пояснює д-р Бжоска, голова правління Jungheinrich AG. Колишній автогонщик є співзасновником фестивалю Greentech, глобальної платформи для технологій, орієнтованих на майбутнє, у сферах мобільності, харчування, сільського господарства, фінансів, моди та енергетики. Після виходу на пенсію Росберг був відомим прихильником електричної мобільності та стійких методів ведення бізнесу. «Нам потрібні нові бачення та розумні технології для нашої планети. Це означає просування електрифікації та декарбонізації в усіх сферах нашої економіки, зокрема в мобільності», – каже пан Росберг. «Я займаю місце водія разом із Jungheinrich в гонці за електричну мобільність».

Jungheinrich розраховує на електричну мобільність з моменту свого заснування і є піонером та інноваційним драйвером літій-іонної технології. Рівно десять років тому Jungheinrich був першим у світі виробником навантажувального обладнання, який запустив серійну техніку з літій-іонною технологією.

«Наше прагнення створити стійку цінність об’єднує нас із Ніко Росбергом», – пояснює д-р Бжоска. «Ніко дає обличчя нашій самовідданості та нашій роботі. Більше того, ми хочемо разом розвивати ідеї та працювати над конкретними рішеннями та застосуваннями для рішень з електрифікації, енергоефективності та стійкості, щоб продемонструвати, що можливо на складі майбутнього. Разом з нашим новим послом бренду Ніко Росбергом ми зробимо це зобов’язання перед нашими клієнтами та громадськістю ще більш важливим у нашій роботі».