0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ERD220i
11.05.21

Новий надзвичайно компактний штабелер ERD 220i

В п'ятницю 7 травня 2021 року на віртуальній прес-конференції Jungheinrich вперше представив новий електричній штабелер ERD 220i. Дана техніка була спеціально розроблена для гнучкого використання на складі, вантажно-розвантажувальних робіт, а також для завантаження та розвантаження вантажівок.

Новий електричний штабелер має розмір кузова (L2) всього 1065 мм і, отже, є найкомпактнішим у своєму класі. Порівняно зі своїм попередником, ERD 220i є більш ніж на 300 мм коротшим завдяки новій концепції літій-іонних акумуляторів, що призводить до зменшення необхідного для роботи візка простору приблизно на 25 відсотків. Компактні розміри роблять електричний штабелер особливо універсальним та рухливим. Його радіус повороту зменшено всього до 1,985 міліметрів. Це створює новий вільний простір на існуючих складах і забезпечує точне маневрування навіть у обмеженому просторі. Це також дозволяє використовувати абсолютно нові концепції в плануванні складських приміщень у майбутньому. «ERD 220i забезпечує максимальну економію простору. Маршрути пересуваня вимагають менше місця, і ширина проходів може бути зменшена. Це дозволяє нам надати нашим клієнтам, які використовують ERD 220i, більше місця для зберігання на тій же складській площі», - пояснює Торбен Селл, відповідальний продукт-менеджер Jungheinrich.

Компактність завдяки новій концепції літій-іонних акумуляторів

Замість того, щоб встановлювати велику батарею між платформою та вилами, як це було в минулому, Jungheinrich використав в ERD 220i два акумуляторних модулі ємністю 130 Аг, які розміщені в шасі вантажівки. Видалення важкого піддону акумуляторної батареї надає значні переваги у роботі штабелера. Зробивши це , Jungheinrich покращив розподіл ваги ERD 220i на користь параметрів руху, що виявляється в потужному прискоренні та забезпечує швидкість руху до 14 км / год. Заощаджений простір також дозволяє запропонувати візок з двома версіями просторої платформи, не жертвуючи компактністю та спритністю техніки. Обидві платформи мають фіксовані бічні захисні панелі з трьох сторін і забезпечують безпечне пересування та зручне розміщення оператора. «ERD 220i компактніший, зручніший та безпечніший ніж всі інші штабелери у своєму класі. ERD 220i переосмислює тріаду спритності, безпеки та ергономіки за допомогою нової концепції акумулятора. Він не йде на компроміси, і це техніка яку наші клієнти давно шукали», - пояснює пан Селл.

Безпечна та проста робота на рампі

Завантаження та розвантаження вантажних автомобілів - одна з найскладніших операцій в середині логістики як для людини, так і для машини. Тому компанія Jungheinrich розробив різні функції для ERD 220i, щоб забезпечити підвищену безпеку, комфорт, ергономіку, а також підвищену продуктивність. Завдяки ультразвуковому датчику штабелер розпізнає те що він знаходиться у вантажівці. Це автоматично активує робочі ліхтарі, освітлює вантажну частину вантажівки та забезпечує швидкий та безпечний підйом піддонів – ця функція є особливо корисною в ранкові години. Штабелер також зменшує швидкість до темпу, встановленого замовником, так щоб водій зміг подолати поріг між вантажівкою та складом, не створюючи зайвого навантаження на спину. Інтуїтивно зрозуміла регульована, залежна від ваги підвіска на ERD 220i також сприяє збереженню здоров’я спини оператора. Світлодіодний індикатор “Spot Spot” був захищений та інтегрований у бічну стінку як запобіжний елемент, який можна замовити на заводі, збільшує видимість штабелера під час транспортних перевезень на складі.

Зручне кермове управління та завантаження

Ще один важливий елемент візка: SmartPILOT, вже відомий з ERC, тепер також введений в новий ERD 220i. Це дозволяє інтуїтивно керувати всіма функціями штабелера лише однією рукою, поставляється з можливістю автоматичного центрування керма і тепер регулюється по висоті в стандартній комплектації. "Заходьте і їдьте - новими ERD 220i та ERE 225i надзвичайно просто керувати", - говорить пан Селл, пояснюючи перевагу. "Коротший час навчання для нових операторів або для робочої сили, що часто змінюється, є позитивним ефектом поряд із меншою втомлюваністю працівників». Новий інтерфейс зарядного пристрою забезпечує безпосереднє підключення штабелера до зовнішніх пристроїв швидкого заряджання. Опціний вбудований зарядний пристрій дозволяє заряджати штабелер від  будь-якої розетки, що  забезпечує особливу гнучкість.

Нова потрійна вантажна щогла

Нова версія підйомної щогли дозволяє використовувати ERD 220i в майбутньому ще ширше, крім вантажно-розвантажувальних та транспортувальних робіт, його також можна використовувати для штабелювання. Нова потрійна вантажопідйомна щогла пропонує на сьогоднішній день найвищу висоту підйому серед техніки даного сегменту - 3760 мм. Будівельна висота щогли настільки компактна, що штабелер можна без проблем використовувати в причепі вантажівки. ERD 220i також може працювати в режимі дворівневого завантаження, що забезпечує значний приріст ефективності, особливо при завантаженні та розвантаженні вантажних автомобілів.

Новий ERE 225i

Влітку Jungheinrich також випускає на ринок новий електричний візок для піддонів, створений на платформі електричного візка ERD 220i. ERE 225i є ще біль компактнішим, і ідеально підходить для операцій без штабелювання. Компактна версія візка має розмір кузова (L2 ) всього 898 мм, що на 270 мм порівняно з попередником. За рахунок відсутності вантажопідйомної щогли та лотка акумуляторної батареї оператор ERE 225i знаходиться набагато ближче до вил, що покращує огляд товару та вил. Це значно покращує загальний огляд під час робочого процесу, що робить керування технікою більш інтуїтивним.