0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Chomutov
19.11.2021

Новий завод Jungheinrich у Хомутові, Чехія

Новий завод у Чехії загальною площею приблизно 37 000 квадратних метрів буде займатися виробництвом штабелерів з висувною щоглою - Річтраків.  Будівництво об'єкту має розпочатися у 2022 році. Тут передбачається створити понад 350 робочих місць. 

Бюджет проекту складає близько 60 мільйонів євро. Будівництво нового заводу здійснюватиметься разом із забудовником методом built-to-suit.

Jungheinrich розширює свою виробничу мережу з метою задоволення зростаючого попиту на підйомно-навантажувальну техніку в майбутньому. Причина вибору місця в Хомутові - це його розташування в самому серці Європи та чудові логістичні зв'язки. Нове виробниче підприємство - це центральний компонент, необхідний досягнення цілей зростання Стратегії 2025+ і підвищення ефективності, і прибутковості. Сабіна Нойс, член ради директорів Jungheinrich AG: «Попит на підйомно-навантажувальну техніку Jungheinrich постійно зростає, і наші виробничі потужності також мають відповідно зростати. Одинадцятий завод Jungheinrich та одне з найсучасніших підприємств з виробництва вилкових навантажувачів у світі створюється у Хомутові. Це забезпечить нам стабільне та ефективне зростання у довгостроковій перспективі підвищить конкурентоспроможність Jungheinrich». Поточне виробництво річтраків на заводі Jungheinrich у Нордерштедті буде поступово переведено на новий майданчик у Хомутові, починаючи з 2023 року. Доступні потужності в Нордерштедті будуть використовуватися для забезпечення подальшого попиту. Jungheinrich розширить свій виробничий портфель на заводі в Нордерштедті і додасть частини комплектувальників замовлень середнього та високого рівня, які в основному використовуються в області електронної комерції, що постійно зростає.