0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Amber Beverage Group
22.03.21

Amber Beverage Group інвестує в автоматизований склад від Jungheinrich

Міжнародна компанія – виробник алкогольних напоїв Аmber Beverage Group (ABG) підписала угоду з компанією Jungheinrich про придбання обладнання на 15,5 млн. Євро, необхідного для будівництва автоматизованого складського комплексу ABG у столиці Латвії Ризі.

"Для нас дуже важливо забезпечити ефективне управління вантажами та палетами  для наших партнерів у понад 185 країнах та підтримувати швидкість розвитку інвестиційних проектів, характерних для нашої компанії", - коментує Єкатерина Стюде, генеральний директор Amber Beverage Group. "Найбільша частина наших інвестицій буде спрямована на високотехнологічне обладнання для нашого нового складського господарства, що ще раз підтверджує амбіційні плани Amber Beverage Group стати одним із десяти найвпливовіших та найсучасніших гравців галузі алкогольних напоїв у всьому світі", - говорить Єкатерина Стюде.

“Ми раді, що проект автоматизації логістики такого масштабу буде реалізований ABG. Завдяки своїм розмірам, складності та рівню автоматизації цей проект є важливим як на рівні Балтії, так і для всієї Європи. Ми встановимо сучасні крани-штабелери та конвеєри для палет та дрібних вантажів, автоматичні комплектувальні системи Pick-By-Light (підпір за світловим сигналом), а також повністю автоматичні навантажувачі та з’єднаємо їх з потужною системою управління складом», - коментує Маріс Супе, менеджер з продажу Jungheinrich Lift Truck в Прибалтиці.

Проект реалізується у співпраці зі спеціалістами AI ENGINEERING, при цьому ABG інвестує у проект понад 33 млн. Євро. На першому етапі будівництва більше 24 000 квадратних метрів буде перетворено на автоматизовані зони зберігання, складання та видачі складських замовлень, а також адміністративну зону.

Багатоповерховий майданчик автоматизованого складу не потребує присутності  працівників, всі процеси будуть автоматизовані. Загальна висота складу досягне 24 метрів, де палети будуть розміщені одна на одній на полицях пв онад дев'ять поверхів. Поточний склад компанії наразі складає 25 000 палетомісць, тоді як новий склад зможе одночасно зберігати 35 000 палет, розширюючи складські потужності до 45 000 палетомісць, якщо це необхідно. Із відкриттям нового складу три існуючі склади ABG будуть об’єднані, і запланований потік нового складу досягне 360 000 оброблених палет або приблизно 33 000 TEU на рік.

Amber Beverage Group - це швидко зростаюча компанія з виробництва алкогольних напоїв, продукція якої знаходиться у мільйонах домогосподарств по всьому світу. Це провідний виробник напоїв, дистриб'ютор, постачальник логістичних послуг та роздрібний торговець з понад 600 брендів, що охоплюють все: від горілки преміум-класу та ігристих вин до фірмової мексиканської текіли. Компанія виросла від свого початкового основного виробничого бізнесу, створеного в 1900 році, і стала світовим гравцем в галузі алкогольних напоїв, який об'єднує 2000 співробітників майже 20 компаній у країнах Балтії, Австрії, Австралії, Росії, Мексиці та Великобританії.