0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Palettenlagerung dynamisch

Динамічне зберігання палет

Якими б не були умови зберігання товарів на піддонах, ми можемо запропонувати вам оптимальний стелаж для виконання різних завдань, пов’язаних з розташуванням на складі та комплектуванням замовлень, у разі потреби адаптований до ваших індивідуальних вимог. Якщо вам потрібно перевозити товари чи одиниці вантажу в межах складу, оптимальне рішення для вас — динамічне зберігання піддонів. 

Наші набивні стелажі прохідного типу підійдуть вам, якщо ви працюєте за принципом «Перший зайшов — перший вийшов» (FIFO). Розташований на складі товар, зазвичай дрібні деталі й пакунки, автоматично подається на роликах до місця забору. За рахунок цього товари на вашому складі не застарівають.

Гравітаційні стелажі зворотної дії: оптимальне використання простору

Якщо ваш склад орієнтований на зберігання середньої кількості однакових товарів за принципом «Останній зайшов — перший вийшов» (LIFO), наші гравітаційні стелажі зворотної дії забезпечують найкраще використання простору. Вони складаються з розташованих у ряд стелажних стійок, які утворюють канал. Зазвичай для розташування товарів у каналах гравітаційних стелажів зворотної дії використовуються штабелери з висувною рамою.

Стелажні системи динамічного зберігання палет