0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Sonderbau
Оптимальні рішення для ваших особливих потреб

Спеціальна версія

Логістика — це більше, ніж перевезення з точки A в точку B. Вимоги у цій сфері такі різні, як галузі промисловості, з якими вона пов’язана. Якщо наші серійні машини не підходять для виконання специфічних задач на вашому підприємстві, можливо, вам потрібне індивідуальне рішення.

У таких рішеннях, наприклад, спеціальний вантажний блок поєднується із серійним приводним блоком. Та ще й саме так, як потрібно для ваших транспортних і логістичних процесів. Щоб створювати оптимальні транспортні рішення для промислового використання, ми поєднуємо ефективні засоби інжинірингу та інновації зі знаннями процесів і виробництва одного з провідних постачальників систем для внутрішньої логістики підприємств. 

Для Jungheinrich розробка спеціальних версій машин — ключовий аспект орієнтації на клієнтів. Залежно від ступеня адаптації до вимог клієнта та кількості ми виготовляємо машини спеціального призначення малими серіями чи поштучно або індивідуалізуємо наявні рішення. При цьому вирішальне значення має те, чого ви хочете досягти за допомогою такої машини.

Ось кілька прикладів спеціальних версій наших машин:

Друк / паперова промисловість

Промисловість

Хімія/фармацевтика

Автомобільна промисловість

Напої

Аеропорт