0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ETV 216i

Штабелер з висувною щоглою 1,6 т

  • 4550 - 10700 мм
  • 1600 кг
  • Літій-іонні акумулятори з функцією швидкого та проміжного заряджання
  • Просторе, робоче місце з ергономічною конструкцією
  • Оптимальний вид на колісні балки та вантаж
  • Функція loweringPRO для оптимізації швидкості опускання
  • Функція drive&liftPLUS для максимальної продуктивності з високою залишковою вантажопідйомністю

ETV 216i

Спритний та інноваційний штабелер з висувною щоглою ETV 216i є ідеальною технікою для ефективного виконання завдань зі штабелювання та надання піддонів для комплектування. Інноваційна концепція навантажувача вражає повністю інтегрованим літій-іонним акумулятором, що не тільки надзвичайно компактний, але й забезпечує надзвичайно гнучке використання навантажувача завдяки можливості швидкої та проміжної зарядки. Завдяки швидкому виконанню операцій підйому та пересування показники пропускної здатності значно зростають у порівнянні зі звичайними штабелерами. Окрім того, на оператора чекає ергономічне та просторе робоче місце з оптимальним круговим оглядом та легкістю у керуванні. Нова конструкція ETV 216i створює основу для ергономічності та безпеки вищого рівня. Розумні допоміжні системи, такі як positionCONTROL або operationCONTROL та розроблені у відповідності до індивідуальних потреб замовника концепції керування дозволяють працювати без утоми та з великою продуктивністю.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ETV 216i 1 600 кг 10 700 мм 14 км/год 2 419 мм 51,2 V