0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Schubmaststapler

Штабелери з висувною щоглою - Річтраки

Наші штабелери з висувною щоглою (Річтрак) — маневрені й високопродуктивні

Понад 60 років наші штабелери з висувною щоглою забезпечують надійне обслуговування та продуктивність на по всьому світі. При цьому електричні штабелери з висувною щоглою встановлюють нові стандарти особливо в умовах обмеженого простору завдяки своїй компактній конструкції, висоті підйому та видатній вантажопідйомності.

Принцип дії штабелера з висувною щоглою

Штабелер із висувною щоглою має дві сильні сторони: по-перше, компактність, по-друге, надзвичайно велика висота підйому — аж до 13 метрів. Підбираючи вантажі, такий штабелер висуває свою щоглою вперед, доки вила перед машиною не будуть вільні. Ця операція називається висуванням. Після цього здійснюється «повернення»: відтягування вантажу в простір між передньою та задньою віссю для перевезення. За рахунок цього зменшується загальна довжина штабелера, що робить його надзвичайно поворотким. Окрім того, поліпшується стабільність під час руху та зменшується потреба в компенсації за допомогою противаг. У такий спосіб наші електричні штабелери з висувною щоглою можуть упевнено перевозити вантажі до 2,5 тон до місця призначення.

Річтрак - спеціаліст у вузьких проходах 

Коли мова йде про внутрішньоскладську логістику, ефективне використання території в умовах обмеженого простору має вирішальне значення. Саме в таких умовах наші річтраки демонструють свої можливості в повній мірі. Завдяки компактності, яку забезпечує висувна щогла, штабелери можуть легко пересуватися у найвужчих стелажних проходах. Водночас наші штабелери мають високий показник прискорення та також вражаючу швидкість підйому та висування щогли, що в свою чергу забезпечує чудову продуктивність.

Ми також враховуємо індивідуальні вимоги вашого бізнесу та ваших систем зберігання за допомогою цілого ряду додаткових опцій від Efficiency і закінчуючи «liftPLUS». Ці пакети забезпечують швидкий товарообіг навіть на великій висоті підйому, а також дозволяють долати великі відстані на високій швидкості. 

Річтраки для роботи в приміщеннях і просто неба

Окрім варіантів із різною висотою підйому та вантажопідйомністю в нашому асортименті штабелерів із висувною щоглою також є машини для роботи на різних видах підлоги. Якщо ви, наприклад, використовуєте свої штабелери як у приміщеннях, так і на вулиці, то варто зупинити вибір на моделі ETV C16/C20 з супереластичними шинами. Вони забезпечують високий рівень безпеки річтраків під час руху по будь-яких покриттях — від гладкого бетону до нерівного асфальту. Для роботи на вулиці можна додатково встановити кабіну, що захищатиме водія від несприятливих погодних умов. 

Купуйте річтрак та знижуйте свої витрати.

Наші електричні штабелери з висувною щоглою мають багато переваг, що стосуються як технічної частини, так і ергономіки. Сюди входить наша інноваційна технологія рекуперації енергії під час гальмування, яка значно зменшує споживання енергії. Її використання дозволяє зменшити ваші експлуатаційні витрати на 20% у довгостроковій перспективі. Для ще більшої ефективності та вищого рівня безпеки у вашому розпорядженні численні функції керування та контролю: від різних програм руху та контролю доступу за допомогою PIN-коду до попереднього вибору висоти.
 

На складі кожна секунда має значення.

Шукаєте швидкі та надійні складські процеси? Нові річтраки Jungheinrich ETV з оптимізованою щоглою встановлюють новітні стандарти ефективності завдяки вражаючій швидкості опускання до 1,2 м/с і збільшеній пропускній здатності на 2%. Чи готові ви досягти найвищих стандартів ефективності, безпеки та інновацій?

Наша оптимізована вантажопідйомна щогла переконає вас:

  • Jungheinrich downingPRO (опція) для збільшення продуктивності на 2%.
  • Плавна робота щогли без пауз та струсів
  • Зменшення шуму для тихої роботи
  • Висота підйому 13,5 м і 14 м для ефективного використання місць для зберігання
  • Покращена видимість для підвищення безпеки
  • 750 кг залишкової вантажопідйомності для підвищення продуктивності
  • Покращений огляд  для оператора для безпечного переміщення великих вантажів

Тому що нові річтраки ETV ефективні та екологічні

Ефективність

Збільште швидкість опускання та продуктивність на 2 % за допомогою Jungheinrich loweringPRO (опція).
Швидке опускання означає швидше закінчення робіт.
 

Безпека

Завдяки значно покращеній видимості та оглядовим вікнам.
Тому що чіткіший погляд дає чіткішу перспективу.
 

Інновація

Безперешкодна робота та пересування завдяки шумопоглинаючій щоглі.
Менше шуму означає менше стресу.
 

Скеровуйте ваш бізнес у правильному напрямку і будьте завжди попереду своїх конкурентів. Наші літій-іонні навантажувачі допоможуть вам оптимізувати ваш бізнес.

Stage Dividende

Зв'яжіться з нами, щоб отримати консультацію

та комерційну попозицію

Телефон

0 800 75 1 583