0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EZS C40

Тягачі з платформою для керування стоячи 4,0 т

  • 4000 kg
  • Тягове колесо з супереластичними шинами (SE) та підвищений дорожній просвіт.
  • Потужний трифазний тяговий двигун, що не потребує обслуговування.
  • Надійний рух на поворотах завдяки системі curveCONTROL.
  • Імпульсна система керування.
  • Напівавтоматичне дистанційне роз'єднання зчіпного пристрою (опція).

EZS C40

Гнучкий у використанні та економічний тягач з платформою для керування стоячи EZS C40 є ідеальним рішенням для комбінованого використання всередині та за межами складу. Гладкі підлоги промислових цехів чи нерівні поверхні за межами приміщення - супереластичні шини завжди забезпечують оптимальну тягу. Універсальний тягач вигідно відрізняється від конкурентів також під час роботи зі спеціальними причепами або переміщення причепів буксирних потягів зі спеціальними причепами для перевезення людей.Добрий огляд зчіпного пристрою та легкий доступ до нього забезпечують ефективну та щадну працю. Концентровану міць надає економний трифазний двигун 24 В з високими показниками потужності, прискорення та максимальної швидкості. Гнучкість у використанні забезпечується універсальною конструкцією зчіпного пристрою, придатного для роботи з різними причепами.Легкий вхід та вихід завдяки низькому розташуванню платформи зменшує навантаження на оператора при частих зупинках. Коротка відстань від місця оператора до вантажу, опорна спинка, багатофункціональне кермо jetPILOT, а також різні системи забезпечення безпеки під час руху гарантують комфорт та безпеку.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Towing capacity load Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EZS C40 4 000 kg 12,5 км/год 1 659 мм 24 V