0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Elektro-Niederhubwagen

Електричні низькопідйомні візки

Електричні візки - потужні та невибагливі в обслуговуванні

Асортимент електричних палетних візків від Jungheinrich ідеально відповідає різним вимогам застосування в управлінні складами та логістиці. Ми пропонуємо електричні палетні візки для переміщення товарів у торгових залах або для використання у складах з вузькими проходами, а також для транспортування товарів на короткі, середні та великі відстані. Усі наші палетні візки з електроприводом відрізняються високим ступенем комфорту експлуатації, забезпечуючи легке маневрування та легке транспортування вантажів вагою до 3,5 тонн.

Наші палетні візки дозволяють вам зменшити навантаження на ваших співробітників а також зменшити експлуатаційні витрати. Це стало можливим завдяки інноваційній трифазній технології, змінному струму (AC), яка є більш економічною, ніж постійний струм (DC). Ця технологія усуває потребу в численних деталях і компонентах, які можуть зношуватися, що робить електричні візки Jungheinrich надзвичайно простими в обслуговуванні.

Електричні палетні візки для різних середовищ

Електричні палетні візки забезпечують ефективну допомогу при завантаженні та наземному транспортуванні піддонів. Незалежно від того, чи використовуються вони на довгих чи коротких відстанях, використовуються як повідкові палетні візки чи візки з платформою для оператора, Jungheinrich пропонує ряд візків, які ідеально відповідають вашим складським вимогам.

Вибір того, який електричний візок підійде саме вам, залежить від типів відстаней, які охоплюють ваші операції. Наприклад, для швидкого завантаження та розвантаження товарів з вантажівок ми рекомендуємо електричний повідковий візок EJE для коротких відстаней або ERE BOPT для середні відстані. Для транспортування важких вантажів на великі відстані ви можете досягти оптимальної ефективності за допомогою потужного електричного візка ESE. Якими б не були ваші вимоги, у Jungheinrich є правильна модель для вас:

Моделі початкового рівня: електричні візки повідкового типу для піддонів для легких транспортних завдань і застосувань з низькою інтенсивністю.

Моделі малої дальності:  повідкові візки для транспортування вантажів на короткі відстані з помірною інтенсивністю. Вантажопідйомність до 3,5 тонн у моделях 2-гої серії.

Моделі середнього класу: електричні візки з платформою оператора для роботи стоячи можуть перевозити вантажі та співробітників з вантажами до 3,5 тон на середні відстані.

Моделі для дальніх дистанцій: з ергономічною кабіною та сидінням оператора, а також вантажопідйомністю до 3,3 тон для тривалого використання в логістиці з високим навантаженням.

Вигідна ціна, маневрений та інтуітивно зручний

Наші електричні повідкові візки початкового рівня ідеально підходять для вантажно-розвантажувальних робіт та транспортування легкого вантажу і оснащені вбудованими зарядними пристроями.

Для коротких відстаней та громадських операцій

Електричні повідкові візки прості у використанні, надзвичайно маневрені та безпечні в кожній деталі. І енергії споживають на 25% менше.

Транспортування вантажів на середні відстані

Ідеальні для перевезень на середні відстані. Надзвичайно міцні. Надійні. Безпечні. І завдяки інноваційним опціям готові до роботи відповідно до ваших вимог. 

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ ДЛЯ ДОВГИХ МАРШРУТІВ

Огляд 360° дозволяє оператору цих електричних палетних візків комфортно транспортувати вантажі вагою до 3,3 тонни на довгі дистанції.

Ми будемо раді проконсультувати вас

зв'яжіться з нами прямо зараз!

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення

Електричні палетні візки виконують легкі роботи на схилах

Під час завантаження та розвантаження першого ряду піддонів на вантажівках або залізничних вагонах ухили можуть виявитися проблематичними для звичайних ручних електричних візків. Це не стосується наших електричних палетних візків із додатковим підйомом, що дозволяє регулювати рівень на пандусах і схилах із нахилом до 15 відсотків. Ви також можете вибрати з ряду додаткових опцій обладнання та характеристик продуктивності, починаючи від бортових зарядних пристроїв і закінчуючи кнопками уповільненої швидкості та допоміжними засобами для зчеплення.

Купуйте або орендуйте електричні візки

Якщо ви бажаєте придбати електричний низькопідйомний візок для свого складу, ви можете швидко та легко зв’язатися з нашими спеціалістами-консультантами на сторінці запиту про продукт. Вони з радістю детально проконсультують вас про наявні моделі та порекомендують варіанти комплектації.

Якщо вам потрібно покрити короткострокові піки замовлень для сезонного бізнесу або вам потрібно тимчасове обладнання, ви також можете орендувати у нас електричні візки.