0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EJC 110

Електричні повідкові штабелери 1,0—1,2 т

  • 2500 - 4700 мм
  • 1000 - 1200 кг
  • Потужний трифазний тяговий двигун, що не потребує технічного обслуговування
  • Пропорційна гідравліка для плавного підйому та двоступеневого опускання
  • Маневреність і компактність завдяки малій ширині робочого проходу
  • Вбудований зарядний пристрій для безпроблемного заряджання акумулятора (опція)

EJC 110/ 112

Міцні та зручні повідкові штабелери EJC 1-ої серії є потужними помічниками для ефективного виконання завдань, пов'язаних зі штабелюванням та перевезеннями у вашому складі. Завдяки своїй малій ширині вони особливо підходять для переміщення вантажів у вузьких приміщеннях. Маневреність підтримується функцією уповільненого руху, яка дозволяє безпечно маневрувати з піднятим руків’ям управління. Керування за допомогою багатофункціональної головки руків’я є інтуїтивно зрозумілим і може виконуватися будь-якою рукою, що дозволяє оператору повністю сконцентруватися на процесі штабелювання. Це є додатковим фактором підвищення рівня безпеки на вашому складі. Для гнучкого використання EJC серії 1 за бажанням може бути оснащений вбудованим зарядним пристроєм, який легко та в будь-який час заряджає акумулятори від стандартної розетки 230 В. Ще більшу гнучкість забезпечує лінійка таких машин із технологією літій-іонних акумуляторів, які заряджаються швидше і не потребують технічного обслуговування.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EJC 110 1 000 кг 4 300 мм 6 км/год 1 822 мм 24 V
EJC 112 1 200 кг 4 700 мм 6 км/год 1 822 мм 24 V

Споріднені продукти