0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Dieselstapler Gasstapler

Вилкові навантажувачі з газовим двгуном

Увага!

Шановні клієнти та відвідувачі сайту, доносимо до вашого відома, що з 2023 року концерн Jungheinrich AG припинив виробництво вилкових навантажувачів з двигуном внутрішнього згоряння (дизель/газ). Ви той же час ми продовжуємо обслуговувати автонавантажувачі в повному об'ємі з постачанням запасних частин. 

Потужні та надійні - газові вилкові навантажувачі від Jungheinrich.

Газові  вилкові навантажувачі Jungheinrich не тільки оптимізують обробку матеріалів на вашому складі та виробничому майданчику, але й підвищують ефективність вашого бізнесу.  З вантажопідйомністю від 1600 кг до 5000 кг, ці універсали можуть витримувати великі навантаження, навіть за найскладніших умов експлуатації. Крім того, на відміну від дизельних вилкових навантажувачів, які потребують дотримання особливих умов для безпечної експлуатації (тільки на відкритих ділянках), газові навантажувачі можуть успішно використовуватись всередині приміщень. 

Наші газові навантажувачі є ідеальним рішенням  в особливості для зовнішніх робіт. Ці потужні навантажувачі особливо надійні навіть у найекстремальніших умовах експлуатації, таких як вітер, дощ, пил, бруд та бездоріжжя. Сфери використання  цих універсальних навантажувачів включають будівельну промисловість, виробництво напоїв, садові центри, сільськогосподарську промисловість, деревообробну промисловість, звалища та переробну промисловість.

Газові навантажувачі потребують регулярної заміни газових балонів. Наша зручна система заміни газових балонів максимально спрощує та пришвидшує цей процес мінімізуючи простої. 

Газові вилкові навантажувачі - двигун має значення. 

Успіх газових навантажувачів Jungheinrich - це результат його потужного двигуна. Завдяки чудовій технічній винахідливості навантажувач досягає неймовірно високого крутного моменту навіть на низьких швидкостях. Це робить його надійним рішенням для повсякденних завдань на складі та виробництві. Інноваційна технологія двигуна забезпечує максимальну ефективність. Ви можете покластися на низькі показники викидів та споживання палива завдяки цим економічним газовим навантажувачам. У той же час наші навантажувачі працюють із особливо низьким рівнем шуму, що вносить вагомий внесок у покращення робочого середовища, завдяки зниженню шумового забрудення.

Навантажувач з газовим приводом та опцією роботи приводу на природньому газі. 

Газові навантажувачі Jungheinrich також відомі як LPG або LP або навантажувачі що працюють на пропані та бутані. Запасні газові балони можна перевозити безпосередньо на автонавантажувачі в спеціальній клітці або в постійно встановлених ємностях, пристосованих для балонів. Якщо  вишукаєте екологічну альтернативу газовим навантажувачам, ми можемо перетворити газовий навантажувач на навантажувач що працює на природньому газі. Це особливо доречно, якщо ви працюєте з навантажувачами на природньому газі і маєте інфраструктуру для їх заправки, або якщо ви плануєте переробити всі свої транспортні засоби для внутрішньоскладської логістики на споживання природнього газу. 

Поширені запитання щодо наших газових вилочних навантажувачів:

Газові навантажувачі - альтернатива дизельним навантажувачам завдяки низькому рівню шкідливих викидів. 

Якщо ви використовуєте навантажувач для транспортування вантажу виключно у приміщенні, очевидно що ви розглядаєте  можливість придбання електричного навантажувача без викидів. Незважаючи на ефективність газового приводу з низьким споживанням, він все ще створює певні викиди, які можуть створювати неприємний запах у приміщенні. Однак, у порівнянні з навантажувачами з електроприводом, газові навантажувачі мають певні переваги завдяки своїй низькій ціні, універсальності та характеристикам потужності.

Вищий рівень шуму газових вилочних навантажувачів врівноважується їх високою вихідною потужністю. Крім того, газові вилочні навантажувачі можуть крще впоратись із рухом по рампі та транспортуванням на непокритому грунті, вони стійкі до вологи та холодної погоди. Це робить їх ідеальними для комбінованих транспортних робіт між внутрішніми та зовнішніми зонами.

Потужні газові навантажувачі з різними типами приводів. 

Газовий навантажувач з гідростатичним приводом - швидкі надійні та точні. 

Наші газонавантажувачі з гідростатичним приводом ідеально підходять для робіт із частою зміною напрямку руху. Вони відрізняються хорошими експлуатаційними характеристиками, особливо у випадку вантажно-розвантажувальних робіт. Великі переваги сучасних приводних технологій полягають у швидкому прискоренні, точному рульовому керуванні та простому руху заднім ходом. Газові вилочні навантажувачі також легко пристосовуються до різних умов експлуатації. Це стало можливим завдяки нашим п'яти на вибір програмам керування та роботи, які ідеально підходять для різних умов використання. 

Газові навантажувачі з гідродинамічним приводом: міцний універсал. 

Наш гідродинамічний навантажувач з перетворювачем крутного моменту ідеально підходить для всіх транспортних завдань. Його переваги проявляються як на середніх так і на довгих відстанях М'який, плавний пуск та оптимальна ефективність на середніх та високих швидкостях полегшують обробку товарів на складі та виробничому об'єкті. Для використання не потрібна велика кількість енергії. Потужний промисловий двигун забезпечує надзвичайно високий крутний момент навіть на низьких швидкостях.