0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Gabelstapler

Вилкові навантажувачі

Вилкові навантажувачі на будь-який випадок. 

Наші вилкові навантажувачі зарекомендували себе як ефективна та універсальна техніка для транспортування та штабелювання вантажів, а також вантажо-розвантажувальних робіт, яку можна використовувати практично на будь-якому складі. 

Шукаєте вилковий навантажувач, який поєднує в собі потужну продуктивність із високою економічною ефективністю? Тоді ви потрапили саме туди куди треба, адже всі вилочні навантажувачі Jungheinrich пропонують і те, і інше в надлишку. Вони також надзвичайно маневрені та транспортують ваші вантажі з найвищою надійністю як у приміщенні, так і на вулиці.

Ось чому наші універсальні вилкові навантажувачі використовуються в багатьох галузях промисловості: логістиці та обробці вантажів, системах зберігання всіх видів, виробництві продуктів харчування та напоїв, будівництві, важкій та металургійній промисловості, а також деревообробній та хімічній промисловості.

Вилкові навантажувачі з високим рівнем стійкості та міцності

Усі наші вилкові навантажувачі обладнані телескопічною вантажопідйомною щоглою з кареткою вил. В залежності від висоти підйому яку можна досягти існують декілька типів вантажопідйомних щогл. За допомогою гідравлічних циліндрів, які використовують механічну потужність двигуна навантажувача, вантажі можна піднімати або опускати безперервно та точно налаштованими рухами. У навантажувачів щогла нахиляється вперед або назад за допомогою гідравлічного циліндра нахилу. Таким чином, центр ваги вантажу може бути зміщений ближче до центру ваги навантажувача. Ось чому вони також відомі як вилкові навантажувачі з противагою.

На відміну від річтраків, які транспортують вантажі між передньою та задньою осями вантажівки за допомогою прямої та зворотної тяги, центр ваги вантажу на навантажувачі знаходиться в передній частині транспортного засобу. Щоб компенсувати центр ваги вантажу, встановлений з одного боку, навантажувачі з противагою працюють за принципом противаги. Це означає, що достатньо велика противага повинна врівноважити навантаження, яке було підібрано.

У випадку електричних навантажувачів цю роботу виконують важкі батареї, тоді як дизельні та газові навантажувачі вимагають кріплення додаткових обтяжуючих елементів. Передня вісь вилкових навантажувачів, які часто називають вилковими навантажувачами з противагою, служить поворотною віссю між вагою навантажувача та вантажем, що транспортується. Таким чином, вилочні навантажувачі з противагою можуть легко піднімати вантажі вагою до 5 тонн і безпечно їх транспортувати.

Навантажувачі – електричні або з двигуном внутрішнього згоряння

Ми пропонуємо як електронавантажувачі, так і навантажувачі з двигуном внутрішнього згоряння. Ви можете вибрати тип, який підходить саме вам, залежно від індивідуальних вимог вашого складу. Наприклад, для логістичних і транспортних компаній з вузькими складськими площами або для складів інструментів на підприємствах-виробниках компактна конструкція наших електричних навантажувачів допоможе вам досягти найкращої продуктивності. Транспортні засоби, які використовують технологію трифазного змінного струму, перевершують характеристики водіння, керованість і витрати на обслуговування.

Наша технологічна концепція PureEnergy дозволяє нам забезпечувати особливо високу енергоефективність, і вона містить комплексний пакет заходів з оптимізації, щоб гарантувати, що ваш електричний навантажувач матиме мінімальне споживання, навіть забезпечуючи постійну високу продуктивність. Ми досягаємо виняткового енергетичного балансу за допомогою таких інновацій, як найсучасніше покоління трифазної технології змінного струму, яка забезпечує оптимальну координацію між двигуном і системою керування.

Додаткові особливості концепції PureEnergy включають дуже короткі електричні лінії завдяки їх розташуванню поблизу споживача та зменшену кількість шлангів завдяки прямому підключенню до гідравлічного блоку (компактна гідравліка).

З нашими дизельними та зрідженими газовими навантажувачами ви можете покластися на міцні та надійні блоки живлення для використання поза приміщеннями. Вони є найкращим способом транспортування величезних вантажів на великі відстані та протягом тривалого часу. Вони пропонують вантажопідйомність до 5 тонн, що забезпечує максимальну ефективність. Це робить навантажувачі з двигунами внутрішнього згоряння популярними транспортними засобами для садівництва чи овочівництва, для торгівлі будівельними матеріалами, промисловості напоїв і для транспортування контейнерів у портовій логістиці.

Незважаючи на те, що вилкові навантажувачі відрізняються надзвичайно тихою та ергономічною роботою навіть із високою вихідною потужністю, вони рідко розглядаються для використання в приміщенні через їхні викиди забруднюючих речовин. Однак, якщо ваші склади мають достатню вентиляцію та заходи безпеки, дизельні та газові навантажувачі також можна використовувати всередині приміщень. Крім того, встановлені сажеві фільтри забезпечують безпечну роботу.


Висока ефективність і мінімум впливу на довкілля.

Наші електричні навантажувачі особливо підходять для використання всередині приміщень. Вони характеризуються надзвичайною маневреністю та енергоефективністю, а також зменшеним на 20% споживанням енергії. 

Висока ефективність протягом усієї зміни

Наші вилкові навантажувачі на дизельному пальному — це втілення високої потужності. Їх надійні, потужні двигуни випробувані за промисловими стандартами та розраховані на великий строк служби. 

Тихі та з низьким рівнем викидів

Ми пропонуємо два варіанти газових приводів: гідродинамічний та гідростатичний. Вони можуть використовуватись у приміщенні завдяки меншим викидам забруднюючих речовин.