0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Logistiksysteme
Байдуже де й коли — ми завжди готові до роботи

Обслуговування автоматичних систем

Jungheinrich має водночас компетенції виробника, досвід та знання постачальника комплексних рішень. Від планування та реалізації до сервісу та підтримки від працівників нашого сервісного відділу: ми зробимо все! 

Ми працюємо для вас — удень і вночі!

Якщо станеться неполадка, що заважатиме роботі, ми одразу вирушаємо в дорогу. Ми стаємо вашою надійною опорою і в такий спосіб забезпечуємо потрібний рівень доступності обладнання. Наші експерти з програмного забезпечення в центральному відділі підтримки мають багаторічний досвід і можуть допомогти вам вирішити проблему за допомогою засобів віддаленого доступу. Якщо це неможливо, один з наших кваліфікованих сервісних інженерів за найближчої нагоди виїжджає на ваш об’єкт. Це можливо завдяки нашій щільній мережі сервісних центрів по всьому світі. Звичайно, в усіх країнах діють єдині для нашої компанії, високі стандарти якості. Так ви можете бути впевнені, що час простою обладнання у вашій логістичній системі буде зведений до абсолютного мінімуму. 

Content Logistiksysteme

Огляд нашого асортименту

Індивідуальні сервіс і підтримка

Тісна співпраця між гарячою лінією центрального відділу підтримки з питань програмного забезпечення та систем керування і фахівцями сервісного центру на об’єкті гарантує вам високий рівень доступності обладнання і безперебійну роботу вашої логістичної системи. Ви зосереджуєтеся на своєму бізнесі, а ми дбаємо про ваше обладнання. 

Огляд переваг сервісу й підтримки для автоматичних систем:

  • Висока надійність процесів — завдяки гарантовано високому рівню доступності обладнання.
  • Максимальна стабільність і прозорість витрат — завдяки індивідуальним пропозиціям щодо сервісу й підтримки.
  • Ще більша економія часу — лише одна контактна особа для всіх запитань, що стосуються вашої логістичної системи.
  • Збільшений строк служби вашого обладнання — завдяки регулярному технічному обслуговуванню та перевіркам.
  • Підвищена продуктивність — присвячуйте більше часу своїй основній діяльності. 

Сервіс для автоматичних систем

Завжди в безпеці — з нашим сервісом для автоматичних систем.

Ми завжди і всюди вживаємо оперативних заходів, щоб ваше обладнання і машини були в стані, який потрібен для безперебійної роботи логістичної системи.

Наш сервіс охоплює наступні послуги:

Усі ці послуги адаптуються до вимог клієнта.

Ми охоче вас проконсультуємо. Домовтеся про зустріч просто зараз!


Підтримка автоматичних систем

Content Logistiksysteme (1)

Завжди до ваших послуг — наша цілодобова служба підтримки.

У разі неполадок чи загальних питань щодо логістичної системи звертайтеся в першу чергу до працівників нашої служби підтримки. Тут працюють лише фахівці з багаторічним досвідом, які, зазвичай, можуть вирішити більшість ваших проблем за допомогою засобів дистанційного доступу. Якщо це неможливо, вони одразу зв’язуються з сервісними інженерами на місці, бо в нас сервіс і підтримка працюють пліч-о-пліч.
На важливі запити до служби підтримки ми реагуємо, зазвичай, за лічені хвилини, максимум протягом однієї години. Так ми мінімізуємо для вас ризик простою і забезпечуємо максимальну ефективність вашої системи 365 днів на рік. 

Наша служба підтримки працює за наступними напрямками:

Content Logistiksysteme Karte
Service_Technician_Action

Глобальна мережа Jungheinrich — завжди і всюди поруч з вами.

День за днем понад 4800 досвідчених сервісних інженерів Jungheinrich і понад 6300 працівників, що займаються обслуговуванням після продажу по всьому світі, дбають, щоб ваша логістика працювала надійно та без перебоїв. У цьому нам допомагають наша компетенція як компанії-виробника, найсучасніші засоби діагностики й доступність запчастин. 


Ми охоче вас проконсультуємо. Домовтеся про зустріч просто зараз!