0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Sauer
Автоматичний висотний склад для піддонів

Еокномічне, комплексне рішення для Sauer GmbH & Co. KG

Sauer GmbH & Co. KG – колишній лідер на ринку вітчизняної індустрії іграшок - тепер розробляє та виробляє, серед іншого, пляшки та контейнери для косметичної, хімічної, фармацевтичної та харчової промисловості. Технічні частини, такі як дитячі автокрісла, також належать до їх портфоліо.

Безперебійний процес 

Приємною відправною точкою для інвестицій у систему інтралогістики стала позитивна роль оператора та відповідне розширення необхідного обладнання. Наші пропозиції щодо впровадження автоматичного палетного складу з високими ярусами полягали в наступному: збільшення пропускної здатності за рахунок швидкого доступу, низького рівня помилок і високого використання простору.

Нова концепція складу з автоматичним стелажним обладнанням

Нова концепція складу заснована на повністю автоматичному багатоярусному складі з автоматичним стелажним обладнанням, периферійним обладнанням для обробки матеріалів і підключенням до нашої WMS. Автоматичне стелажне обладнання, розроблене для подвійної глибини штабелювання та операцій вилучення, дозволяє здійснювати обробку дуже рентабельним способом. Це важливо для забезпечення трьохпрохідного автоматичного складу на понад 25 500 місць зберігання в одинадцяти рівнях стелажів. Крім того, ми також поставили всю конвеєрну технологію, включаючи станцію центрування, дублер для піддонів і пристрій для етикетування піддонів. Три позиції автоматичного стелажного обладнання, включно з телескопічними вилами, від нашої дочірньої компанії МІАС.

Короткі терміни будівництва та висока готовність системи

«Переваги полягають головним чином у високій пропускній здатності, яка досягається обладнанням для роботи зі стелажами та їхніми телескопічними вилами для піддонів», — зазначив Ноберт Мангер, який відповідав за будівництво інтралогістичного майданчика як керівник проекту. Короткий час будівництва (значно менше одного року), відмінне співвідношення ціни та якості, високий рівень доступності системи та інтуїтивно зрозумілий і простий у використанні — все це були позитивні риси.


Норберт Мангер
Керівник проекту в Jungheinrich

«Переваги головним чином полягають у високій пропускній здатності, яка досягається за допомогою стелажного обладнання та телескопічних вил».

Ви також хочете підвищити надійність і продуктивність?

Зв’яжіться з нами, щоб отримати консультацію.

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Телефакс

044 583 1 583 (84)

Надіслати повідомлення