0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин

Jungheinrich — провідний постачальник рішень для інтралогістики.

Пропозиції нашого інтернет магазину:

Потрібна техніка машини для штабелювання та буксирування або шатли? З електричним, дизельним або газовим двигуном? У нашому асортименті знайдуться машини для будь-яких потреб. І це ще не все: купуючи нові навантажувачі, ви можете самі обрати конфігурацію, що відповідатиме вашим умовам експлуатації.

Дізнатися більше

Коли бракує ресурсів, оренда навантажувачів у нас— правильний вибір. На будь-який термін: вилковий навантажувач, комісіонер або підйомний візок , оренда від Jungheinrich — саме те, що вам потрібно. Ми вчасно доставимо необхідний вам навантажувач у необхідне місце.

Дізнатися більше

JUNGSTARS — це професійно відновлена б/в техніка від Jungheinrich, що є однією з найкращих на ринку. Наше якісне 5-зіркове відновлення гарантує повернення кожній машині повної технічної справності й бездоганного зовнішнього вигляду з дотриманням умов діючих стандартів безпеки. 

Дізнатися більше

На складні проблеми краще за все реагувати, даючи чіткі, однозначні відповіді на пов’язані з ними запитання. Використовуючи логістичні системи, ви міцно триматимете кермо своєї інтралогістики. Ви не зіб’єтеся з курсу і зможете йти до успіху на повній швидкості. 

Дізнатися більше

Наші сервісні інженери Jungheinrich працюють з вами, щоб гарантувати, що ланцюжок постачання товарів і продуктів не буде перервано. Це означає, що все приходить куди потрібно, вчасно та надійно

Дізнатися більше

Як провідний постачальник рішень для інтралогістики наша компанія пропонує клієнтам продукти, рішення й послуги, що відповідають їх потребам. Незалежно від галузі та розміру компанії. Наші приклади показують, наскільки важливі для нас успіх і вдоволеність клієнтів. 

Дізнатися більше

Як провідний постачальник рішень для інтралогістики Jungheinrich має в Німеччині 17 регіональних центрів збуту та філій, де завжди готові вам допомогти.

Дізнатися більше

Літій-іонні технології революціонізують сектор інтралогістики, і є багато вагомих причин для  переходу на літій-іонні рішення від Jungheinrich. Як провідний постачальник літій-іонних пристроїв, ми полегшуємо вам використання переваг цієї передової технології.

Дізнатися більше