0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage Gebrauchtstapler

Б/в техніка (вилкові навантажувачі, штабелери, візки, тощо)

Jungheinrich JUNGSTARS — відновлена б/в техніка, що не гірша за нову.Якість Jungheinrich.

JUNGSTARS — це б/в техніка (навантажувачі, штабелери візки та інше) від Jungheinrich, що пройшла промислове відновлення і вважається однією з кращих на ринку. Наше якісне 5-зіркове відновлення гарантує повернення кожній машині повної технічної справності й бездоганного зовнішнього вигляду з дотриманням найвищих стандартів безпеки.

Ми настільки впевнені в якості й довговічності відновленої техніки  JUNGSTARS, що на кожну з них надаємо 12-місячну гарантію, як і на нову техніку Jungheinrich. І це найкращий доказ того, що техніка JUNGSTARS настільки якісна та надійна як і нова. 

Наші навантажувачі що були у використанні мають 5-ти зіркову якість 

Кожна одиниця б/в техніки проходить відновлення за нашим 5-зірковим стандартом якості, в спеціально створеному центрі обслуговування техніки, що була у використанні. Ваша перевага: професійне відновлення техніки  на заводі виробника. Ми звертаємо особливу увагу на дотримання умов діючих стандартів безпеки, перевіряємо всі технічні компоненти, ремонтуємо і в разі потреби здійснюємо заміну. Завдяки повному очищенню й перефарбуванню наші навантажувачі, що були у використанні, бездоганні не лише в технічному плані, а й за зовнішнім виглядом. Ми надаємо повні гарантію якості. Навіть експертам складно відрізнити відновлені машини від нових.

У порівнянні з виробництвом нових навантажувачів, під час відновлення техніки що була в експлуатації  в атмосферу викидається на 80% менше CO2. З метою економії ресурсів замість встановлення нових деталей ми відновлюємо деякі компоненти.  Окрім того, ми дбаємо про те, щоб відпрацьовані матеріали й техніка непридатна для подальшого використання, були утилізовані належним чином, без завдання шкоди довкіллю.

Обіцянка JUNGSTARS: все і більше того 

12 місяців гарантії на навантажувач

12 місяців гарантії на акумулятор

12 місяців без потреби в ТО

Новий контроль безпеки

Право на повернення протягом 10 днів

Тест-драйв безпосередньо у вас на виробництві 

На вибір повний спектр послуг


Понад 60 000 б/в навантажувачів на вибір

Економічність та ефективність не повинні виключати одна одну. Переконайтеся самі та підберіть оптимальну для вас техніку з 600 варіантів JUNGSTARS, доступних просто зараз, та понад 60 000  б/в навантажувачів по всьому світі, які ми відновили спеціально для вас. Наша система пошуку техніки б/в допоможе вам швидко і легко знайти потрібний варіант, будь це електричний, дизельний чи газовий навантажувач, горизонтальний комплектувальник, штабелер із висувною рамою чи високопідйомний візок із пішим керуванням. Зателефонуйте нам. і ми знайдемо  вам навантажувач який підійде саме вам.

Досконалість до найменшої деталі

Відновлення нашої техніки б/в відбувається за єдиною для всіх машин процедурою, що складається з шести етапів. На кожному етапі протягом усього процесу передбачений контроль якості.

Jungheinrich JUNGSTARS

Придбання машини JUNGSTARS дає вам економічні, технічні та екологічні переваги. А також доступ до великого асортименту послуг, які може надати лише Jungheinrich.

Усього більше

Завдяки унікальній процедурі відновлення на одному з найсучасніших заводів Європи наші машини б/в не лише стають кращими в своїй категорії: вони не поступаються новим навантажувачам і мають найкраще співвідношення ціни та якості на ринку.

Цінні поради для правильного вибору

Б/в Навантажувач чистий та відполірований до блиску — просто сяє. Ціна приємна. Вигідна пропозиція. А чи справді це так? Коли ви вибираєте вилковий б/в навантажувач, ретельна перевірка навіть важливіша, ніж під час придбання нової машини.