0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
EKS-2a_Operation_--_AGV-EKS-215a_[MAM-55797].jpg

Автоматично-керовані транспортні засоби (AGV)

Рішення з автоматизації та повністю автоматичний транспорт є основним фокусом наших автоматично-керованих транспортних засобів (AGV). Ми використовуємо інтелектуальні компоненти автоматизації, щоб автоматизувати наші випробувані стандартні навантажувачі та адаптувати їх до ваших індивідуальних вимог.

Правильний AGV для вас: як окреме або системне рішення

Створюючи автоматично-керований транспортний засіб (AGV) для вашого бізнесу, ми керуємося вашими конкретними вимогами до вашого виробництва та робочого середовища. Перш за все, наші AGV забезпечують безпечні та ефективні транспортні процеси. Вони можуть транспортувати вантажі вагою до 2,5 тони до визначених станцій безпечно, повністю автоматично та, завдяки лазерній навігації, з міліметровою точністю. Ми постачаємо AGV у потрібній конфігурації, у поєднанні з системою управління запасами або як окреме рішення. Автоматичні навантажувачі адаптовані до ваших конкретних умов, щоб AGV виконували ваші завдання з максимальною надійністю – будь то активація швидкісних дверей, зміна навантаження на конвеєрних системах або зміна рівня за допомогою вантажних ліфтів. Наші AGV можна легко інтегрувати у ваше виробниче середовище та безпечно використовувати в змішаній роботі.

Техніка з автоматичним керуванням на базі навантажувачів серійного виробництва

Наші автоматичні рішення для навантажувачів поєднують у собі складні інноваційні технології з величезним досвідом. Щоб визначити правильний AGV для ваших потреб, ми з радістю проаналізуємо ваші індивідуальні транспортні структури, щоб визначити ідеальне рішення для оптимізації ваших процесів. І ми працюватимемо з вами, щоб спланувати найкраще застосування вашого AGV. Наша мета — заощадити ваш час і кошти, особливо для стандартизованих рутинних завдань, і звести до мінімуму випадки пошкодження під час транспортування. Використовуючи автоматизовані транспортні засоби, ви отримуєте переваги від ефективних і надійних транспортних процедур, а також оптимального використання ваших ресурсів. Завдяки нашому відзначеному нагородами Jungheinrich Logistics Interface,  який повністю розроблено нашими власними силами, ми можемо легко інтегрувати ваш AGV у вже існуючу систему ERP. Ми також пропонуємо цілодобову підтримку наших автоматичних систем із гарантованою швидкою допомогою через віддалений доступ. Це дозволяє нам забезпечувати максимальну продуктивність і безпроблемне перегрупування у будь-який час.

Автоматичні висотні штабелери для багатоярусних складів

Автоматичні багатоярусні склади висувають особливо високі вимоги до вашої складської техніки. Комплексна система складається з одного або кількох AGV на основі висотного штабелера разом із системою стелажів, захисною огорожею, включаючи контроль доступу до зони та систему управління складом (WCS). Це доповнюється системами постачання, такими як конвеєрна технологія або додаткові AGV. Багаточастотні направляючі дроти та транспондери в землі забезпечують ефективну орієнтацію в проході. Крім транспортування стандартних піддонів, автоматичні висотні штабелери можуть активувати широкий спектр периферійних пристроїв, таких як двері до зони обслуговування. Щоб забезпечити цілодобову роботу, джерело енергії для автоматичних висотних штабелерів може мати форму шин, встановлених на стійках. Якщо ви виберете рішення AGV, ви отримаєте переваги системи високої доступності. І якщо у вас колись виникнуть проблеми, ми допоможемо вам за допомогою нашої сервісної служби на місці або через віддалений доступ.

Впроваджуйте автоматизацію прямо зараз

Автономні мобільні роботи (AMR) вільно переміщуються в межах визначеної території, уникають перешкод і орієнтуються під час підняття носія вантажу за його положенням і вирівнюванням. Тож чому б не збільшити життєздатність вашого складу за допомогою нашого універсального AMR arculee S.

Повна автоматизація, точність і надійність процесів

Content Fahrerlose Transportsysteme (2)

Відео про продукт

Ваші переваги

Відео з безпеки

Без оператора, але все ще безпечно

Численні датчики безпеки захищають людину та вантаж Автоматично-керовані транспортні засоби  (AGV) рухаються лише за призначеними їм маршрутами. Тим не менш, можливі ситуації, коли працівник ненавмисно перетинає маршрут. У цьому випадку розширена система безпеки, сертифікована CE, негайно розпочне гальмування. Ключовим компонентом системи є датчики індивідуального захисту, оснащені попередженням і полем захисту, які постійно контролюють прямі маршрути AGV. Якщо людина потрапляє в поле попередження, вантажівка негайно гальмує. Якщо людина залишається стояти, вона зупиняється, при цьому на диспетчерський центр передається сигнал про блокування вантажівки.


Safety despite speed Безпека, незважаючи на швидкість

Усі AGV, як правило, оснащені сканером індивідуального захисту в напрямку руху. Залежно від швидкості навантажувача регулюється довжина поля безпеки. Це означає, що чим швидше рухається навантажувач, тим більше розширюються поля попередження та захисту, а оточення перевіряється активніше.


Content Fahrerlose Transportsysteme Image 2

Безпека незалежно від напрямку руху

Автоматично-керовані транспортні засоби також виявляють об’єкти, які можуть бути розташовані з боків навантажувача на її шляху. Лазерні сканери, встановлені збоку, дозволяють заздалегідь виявити ці об’єкти. Крім того, вони служать додатковою функцією при проходженні поворотів. Датчики визначають об’єкти, які можуть торкатися зовнішньої частини навантажувача під час повороту. У цьому випадку вони забезпечують безконтактну зупинку навантажувача.


Content Fahrerlose Transportsysteme

Safety Plus / зверху

Додаткову безпеку забезпечує сенсорна шторка. Сенсорна шторка призначена для виявлення об’єктів вище та нижче рівня виявлення датчика індивідуального захисту та уникнення зіткнення з цими об’єктами. Наприклад, він може виявляти піддони та вантажі, які надто виступають із стелажів. Сенсорна завіса працює не лише під час руху прямо, вона також «дивиться» вперед у повороті.


Успішна автоматизація в інтралогістиці

Content Fahrerlose Transportsysteme 11

Переобладнання складу — це зайве

Зазвичай уведення в роботу самохідної системи транспортування вимагає від замовника активної підготовки та часто пов’язане з появою неприємних перешкод у робочих процесах на підприємстві. Щоб уникнути цього, наші автоматизовані машини перед постачанням проходять підготовку до особливих умов використання, а їх апаратне й програмне забезпечення ретельно перевіряється. За рахунок цього можна мінімізувати об’єм робіт з адаптації під час «гарячої фази», а також час простою вашого складу чи виробництва. На об’єкті самохідна система транспортування без зайвих зусиль підключається до системи замовника через відзначений різними преміями логістичний інтерфейс. Це розроблений нами інтерфейс програмного забезпечення, так би мовити «плагін», що успішно використовується в більш ніж 100 системах замовників. Завдяки високоякісному, стандартизованому апаратному й програмному забезпеченню ми в змозі ввести вашу самохідну систему транспортування в експлуатацію оперативно і з мінімальними витратами ресурсів.

Content Fahrerlose Transportsysteme (1)
Content Fahrerlose Transportsysteme 1

Поєднання функціональності й дизайну

Прагнете максимально оптимізувати процеси постачання й виробництва без зайвих коштів і робочої сили? Це не проблема з нашими самохідними системами транспортування. Вони можуть автоматично виконувати всі рутинні задачі.

Наші AGV у роботі

Лазерна навігація допоможе вам оптимізувати шляхи транспортування, зменшити навантаження на персонал, підвищити надійність складської техніки та ефективність її роботи в цілодобовому режимі. Завдяки простій інтеграції в нинішню інфраструктуру AGV дуже гнучкі у використанні. Переконайтеся в цьому самі, подивившись на AGV у роботі.

Усе від одного постачальника

Немає значення, чи потрібна вам підтримка лише на етапі планування, чи ви бажаєте реалізувати весь проект із нами: з Jungheinrich у вас завжди буде консультант, який охоче відповість на всі ваші запитання. Щоб увести самохідну систему транспортування в експлуатацію, наші фахівці виїжджають на об’єкт замовника.


Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення