0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage ESE 420_430

Електричні візки з бічним сидінням 3,0 т

  • 115 мм
  • 3000 кг
  • Мультипалетне транспортування до трьох палет.
  • Висока швидкість руху до 20 км/год завдяки трифазній технології 48 В.
  • Доступний з передовою літій-іонною технологією.
  • Кермування з обертом на 180° 360° для швидкої зміни напрямку руху.
  • Ергономічне розташування оператора я з високим рівнем комфорту.

ESE 430

Наші надійні та маневрені електричні вилкові навантажувачі з бічним сидінням ESE серії 4 ідеально підходять для мультипалетного транспортування протягом тривалих змін або на великі відстані. Трифазний двигун 48 В забезпечує динамічні робочі процеси та високі максимальні швидкості з максимальною пропускною здатністю. Вибирайте надійну технологію акумулятора, не потребує обслуговування: Завдяки найсучаснішим літій-іонним акумуляторам з нашими навантажувачами серії ESE ви отримуєте переваги короткого часу зарядки, високої продуктивності та високої економічності. Легкодоступний комфортний інтерфейс заряджання забезпечує швидку проміжну зарядку в будь-який час, а ергономічні особливості, такі як оптимізоване положення керма, легкодоступні елементи керування та багатофункціональний дисплей оператора, роблять роботу з ESE 4 надзвичайно ефективною.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd Connected Trucks

Використовуйте дані своїх навантажувачів, щоб заощадити час, енергію та гроші та підвищити ефективність. Наша телематична коробка (заводська) надає вам безкоштовний стартовий пакет для керування автопарком, який можна гнучко розширити різними апаратними та програмними компонентами.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ESE 430 3 000 кг 115 мм 14 км/год 3 650 мм 48 V