0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
ESE120_Grauer_Hintergrund_1920x800_Pixel

Електричний гідравлічний візок з боковим сидінням 2.0t

  • 125 мм
  • 2000 кг
  • Положення оператора збоку для праці в ергономічних умовах
  • Ідеальне рішення для завантаження та розвантаження автомобілів та використання на довгих відстанях
  • Електрична система керування для легкого маневрування
  • Високі показники швидкості та прискорення
  • Дисплей із індикатором положення тягових коліс і вибором програми руху

ESE 120

Міцний та зручний електричний візок з вилковою опорою ESE ідеально підходить для перевезення важких вантажів на середні та далекі відстані, а також для навантаження та розвантаження вантажівок. Положення водія в напрямку руху забезпечує чудовий круговий огляд і дозволяє оператору працювати без зайвої напруги. Перевага, що окупається, особливо при частих змінах напрямку руху. Електричне кермо також допомагає оператору. Оптимізоване ергономічне робоче місце з м'якою підвіскою полегшує роботу оператора. Розкладна стояча платформа ESE 120 додатково доступна з підвіскою для захисту оператора від ударів. Потужний двигун забезпечує високу швидкість і швидке прискорення. Завдяки нашій додатковій літій-іонній технології він завжди доступний, навіть у багатозмінному режимі роботи. Це можливо завдяки короткому часу зарядки та швидкій проміжній зарядці.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Переваги

Telematik Box Erd

Connected Trucks

Використовуйте дані своїх навантажувачів, щоб заощадити час, енергію та гроші та підвищити ефективність. Наша телематична коробка (заводська) надає вам безкоштовний стартовий пакет для керування автопарком, який можна гнучко розширити різними апаратними та програмними компонентами.

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
ESE 120 2 000 кг 125 мм 12,5 км/год 2 024 мм 24 V