0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Stage EJD 222

Електричний повідковий візок 2 - 2,2 т

  • 1500 - 2905 мм
  • 2000 - 2200 кг
  • Багатофункціональний дворівневий штабелер.
  • Гнучке завантаження та розвантаження на висоті до 2 905 мм.
  • Різноманітніші варіанти висоти підйому завдяки трьом типам щогл.
  • Доступний з технологією літій-іонних акумуляторів.
  • Численні допоміжні системи для забезпечення найвищого рівня безпеки.

EJD 120/ 222

Універсальні та компактні електричні високопідйомні штабелери EJD ідеально підходять для транспортування двоярусних піддонів на рампах та нерівних підлогах, а також для завантаження та розвантаження на висоті до 2 905 мм. Ефективні штабелери вражають стійкими ходовими якостями з максимальною маневреністю – навіть в складських умовах обмеженого простору. Піднімаючи два піддони одночасно, EJD виконують в двічі більше роботи, ніж звичайні штабелери. Інтелектуальні системи допомоги, довге руків'я керування з 4-ступеневим захистом ніг, рефлектори та оптимальний видимість кінця вил дбають про максимальний рівень безпеки праці. Сучасний трифазний двигун відрізняється вражаючою продуктивністю, високим ККД та найраціональнішим енергоспоживанням. Зручність роботи досягається завдяки трьом гнучко налаштовуваним програмам руху та стандартній, чутливій пропорційній гідравліці для керованого підйому та опускання.

Літій-іонні акумулятори

Content Li-Ionen + 5 Jahre Logo
Жодних турбот. Жодних компромісів.

З гарантією Jungheinrich Plus на літій-іонні акумулятори ми даємо вам довгострокову перспективу роботи до 8 років на наших високоякісних літій-іонних акумуляторах без турбот, щоб ви могли повністю зосередитися на своєму бізнесі. 

Ми переконані, що це рішення правильне для вас. Ось чому ми гарантуємо, що ви зможете легко та швидко повернутися до оригінальної технології в будь -який час протягом перших 6 місяців - без зазначення причин.

Дізнатися більше

Особливості

Огляд моделей

Model Вантажопідйомність Висота підйому Швидкість руху Загальна довжина Напруга акумулятора
EJD 120 2 000 кг 1 660 мм 6 км/год 1 847 мм 24 V
EJD 222 2 200 кг 2 905 мм 6 км/год 2 046 мм 24 V

Споріднені продукти