0 800 75 1 583 Гаряча лінія сервісного відділу Безкоштовний номер
Форма зворотного зв’язку
Розсилка новин
Content EFG-Special 1

Електричні вилкові навантажувачі

Потужні електричні навантажувачі Jungheinrich

Люди та машини повинні працювати як одне ціле для ефективного транспортування та обробки у виробничих і складських приміщеннях. Наші електричні вилкові навантажувачі працюють там, де можливості людини обмежені: вони можуть піднімати вантаж вагою до 5000 кг на висотіу до 7.5 метрів, безпечно транспортуючи їх навіть на великі відстані. 

Наші електричні вилкові навантажувачі забезпечують максимальну ефективність з мінімальним споживанням енергії. Гнучкі електричні навантажувачі забезпечують найвищу продуктивність завдяки новітнім трифазним двигунам і нашій концепції PureEnergy. Ця технологія координує всі компоненти навантажувача, автоматично досягаючи оптимальної ефективності. Ефективність та економічність в електричному навантажувачі.

Електричні навантажувачі Jungheinrich – ефективність в мінімальному просторі. 

Компактна, маневрена конструкція наших електричних навантажувачів полегшує роботу навіть у приміщеннях з обмеженим простором. Заднє здвоєне колесо та поворотна рульова платформа дозволяють навантажувачам повертатися на 180 градусів на місці, забезпечуючи максимальну маневреність. 

Наші електронавантажувачі ідеально підходять для роботи в широкому діапазоні ситуацій. Наші надгнучкі, маневрені електричні навантажувачі є надійними партнерами для складів харчових продуктів і напоїв, багатозмінних транспортних операцій, перевезення палет на логістичних і диспетчерських складах, а також для завантаження та розвантаження контейнерів, вагонів і вантажних автомобілів.

Зроблено з урахуванням ергономіки. 

Наші електричні навантажувачі з противагою характеризуються надзвичайною ергономікою. Панорамна щогла надає оператору чудовий круговий огляд - у приміщенні та на вулиці.  Маневрування не тільки швидке, легке та точне – крім того воно також безпечне. Навантажувач повністю адаптується до ваших фізичних вимог. Індивідуальні варіанти конфігурації та регулювання, а також простора кабіна надають вам повну свободу пересування та ергономічний робочий простір.

3- та 4-колісні електричні навантажувачі для неперевершеної маневреності. 

Jungheinrich пропонує як 3-колісні так і 4-колісні електронавантажувачі. Задня вісь працює як рульова в обох варіантах, забезпечуючи чудову маневреність. Питання про те який навантажувач підійде саме вам, залежить від того де ви плануєте його використовувати, а також від необхідної вам вантажопідйомності.

Якщо електричний вилковий навантажувач в основному використовується в обмеженому просторі або для завантаження та розвантаження вантажних автомобілів і контейнерів на рівних поверхнях, то надповоротний 3-колісний навантажувач з чудовою маневреністю саме для вас. Колеса легко повертаються під кутом 90°, що дозволяє електронавантажувачам повертатися на місці. Це означає, що 3-колісні електричні навантажувачі Jungheinrich можуть перевозити вантажі до 2000 кг і мають висоту підйому до 6,5 метрів навіть у самих обмежених просторах.

Але якщо ви хочете використовувати свої електричні навантажувачі для роботи на палетному складі, на нерівній місцевості або для обробки важких вантажів, 4-колісні електронавантажувачі ідеально підійдуть. Хоча у них більше коло повороту, вони набагато стабільніші на поворотах, переміщуючи вантажі до 5000 кг на висоту до 7,5 метрів.

Живлення ввімкнено: Енергія для руху вперед. 

Jungheinrich представляє компактну енергію для максимальної продуктивності.  Найновіша енергетична літій-іонна технологія, видатна маневреність та інтелектуальність. Розширений моніторинг навантажувачів Telematics Box дозволяє записувати дані про використання і таким чином відкриває шлях до Intralogistics 4.0.

Ви готові до майбутнього? 

Огляд переваг Вашого EFG:

Content EFG-Special 2


Літій-іонні акумулятори — ваша перевага в конкуренції.

Доведені до досконалості лідером за технологіями й виробником.

Jungheinrich розробляє та виготовляє акумулятори, зарядні пристрої та всі необхідні компоненти для машин. За рахунок цього забезпечується ідеальний взаємозв’язок усіх складових системи та максимальна ефективність.

Результат: машина лінійки EFG з літій-іонним акумулятором як найбільш витривалим енергоносієм, що далеко попереду аналогів за показниками. Завдяки надзвичайно швидкому заряджанню й відсутності витрат на обслуговування. Машини можуть працювати майже безперервно. З повною потужністю незалежно від заряду акумулятора. Жодних явищ утоми та надзвичайно великий строк служби.

Забезпечте собі просто зараз повну потужність завдяки літій-іонним акумуляторам з подвійною гарантією

Літій-іонні акумулятори Jungheinrich допоможуть вам вийти за межі конкуренції: це максимальна ефективність і на 20% менше витрат енергії.

Заміна ніколи не була простішою.

З нашою подвійною гарантією та індивідуальною премією за заміну. 

Тепер ви нарешті можете забути про часи штабелерів з двигуном внутрішнього згоряння чи складної заміни свинцево-кислотних акумуляторів. Адже завдяки максимальній ефективності досконаліших літій-іонних акумуляторів Jungheinrich і відсутності потреби в їх обслуговуванні ви можете просто вийти за межі конкуренції.

Переходьте на технологію літій-іонних акумуляторів просто зараз і отримуйте вигоду від наших привабливих пропозицій щодо продажу та оренди з преміями за заміну.

Content EFG-Special 5

Електричні вилкові навантажувачі – маневрені та потужні

Завдяки нашим маневреним електричним навантажувачам ви можете максимально збільшити продуктивність у складах з вузькими проходами. 3-фазні двигуни змінного струму поєднують вражаючу продуктивність з мінімальним споживанням. У вас також є вибір між інноваційною літій-іонною технологією або перевіреними свинцево-кислотними акумуляторами.

Наші маневрені електричні навантажувачі неперевершені на складах з обмеженим простором для маневру. Завдяки невеликій і компактній конструкції ці навантажувачі можуть легко переміщатися навіть у найвужчих проходах. Навантажувачі найбільш зручні в експлуатації на рівній підлозі всередині приміщень, але вони також можуть легко працювати на вулиці. Крім того, щогла електричних навантажувачів ідеально підходить як для роботи в стелажах, так і для штабелювання і може досягати висоти підйому від 2300 до 7500 міліметрів. Вантажопідйомність навантажувачів – до п’яти тонн. Під час щоденного використання ваші оператори отримають багато переваг, які пропонують наші електричні навантажувачі, включаючи додатковий комфорт сидіння, ідеальний круговий огляд і комплексні допоміжні системи для захисту оператора, вантажу та складу.

Електричні вилкові навантажувачі з

3-фазним двигуном змінного струму. Наша інноваційна технологія 3-фазного змінного струму має ряд переваг. Вона забезпечує: 

Енергоефективна трифазна технологія та концепція PureEnergy.

Наші електричні вилкові навантажувачі надзвичайно економічні, оскільки вони працюють з прогресивною трифазною технологією підйому та приводу, що не потребує обслуговування. Це забезпечує динамічну керованість електричним навантажувачам і максимальну продуктивність – навіть при великих навантаженнях. І підвищення продуктивності не обов’язково означає збільшення споживання: наприклад, завдяки рекуперативному гальмуванню зберігається 30 відсотків енергії. Компактний контролер і гідравлічний силовий агрегат працюють із концепцією PureEnergy, щоб забезпечити оптимальну ефективність, забезпечуючи високу продуктивність навіть при низькому крутному моменті. Електричні вилкові навантажувачі також дуже енергоефективні: рекуперативне гальмування повертає 30% енергії назад в акумулятор. Цей бажаний приріст енергії дозволяє нашим електронавантажувачам виконувати ще більше роботи на одній зарядці. Наші 3-фазні двигуни змінного струму також вимагають дуже мало обслуговування, що знижує ваші експлуатаційні витрати.

Акумулятори для електричних вилкових навантажувачів 

Наші електричні навантажувачі з противагою використовують додаткову енергію, щоб зробити ще більше з одним вантажем. 

Електричні вилкові навантажувачі з двома потужними акумуляторними концепціями. 

Вибір правильного акумулятора для вашого електричного навантажувача залежить від ваших індивідуальних унікальних вимог. Наша новаторська літій-іонна технологія забезпечує швидке заряджання і практично не вимагає обслуговування. Крім того, наші літій-іонні батареї Jungheinrich працюють втричі довше, ніж звичайні акумулятори. Якщо ви вже користуєтеся одним з наших електронавантажувачів, його можна легко модернізувати, щоб отримати переваги від літій-іонної енергії.

З іншого боку, наші перевірені свинцево-кислотні батареї відрізняються витривалістю. З цими акумуляторами ви отримуєте перевагу від нашої гарантії 2Shifts1Charge, яка є неперевершеною в секторі логістики: . Наші електричні противаги можуть виконувати дві зміни поспіль без необхідності заміни батареї або додаткової зарядки. Це заощадить ваш час та енергію та зменшить експлуатаційні витрати.

Купуйте або арендуйте електричні вилкові навантажувачі. 

Як тільки ви вирішите придбати ефективний електричний навантажувач для свого бізнесу, ви можете зв’язатися з нашими консультантами, надіславши запит на продукцію. Експерти нашої команди відділу продажів допоможуть вам знайти ідеальний електричний навантажувач з противагою з технологією та ергономікою, які відповідають вашим вимогам. Ми також можемо порадити вам відповідні функції для вашого електричного навантажувача. 

Але Jungheinrich не просто допоможе вам вибрати правильний електричний навантажувач. Ми також можемо запропонувати вам навантажувачі в оренду для тимчасового користування. Клієнти, яким доводиться працювати з короткостроковими піками замовлень, дуже цінують цю можливість. Дізнайтеся все, що вам потрібно знати про тимчасове використання та про те, як орендувати електричні навантажувачі від Jungheinrich у нашому розділі про оренду навантажувачів.

Stage Dividende

Контакти відділу

продажу

Телефон

0 800 75 1 583

Надіслати повідомлення