16.04.2018

Систему управління складом - Jungheinrich WMS було визнано «Кращим заводським програмним забезпеченням 2018»

•      Журі вказало на особливу вигоду для клієнтів
•       Система проста у використанні
•       Безпроблемний обмін даними з усіма традиційними програмами та ERP системами

В дослідницько-прикладному центрів при Університеті в Потсдамі, система управління складами  Jungheinrich (WMS) була визнана «Кращим заводським програмним забезпеченням 2018р.» для промисловості 4.0. В загальній кількості з 30 систем що були запропоновані до розгляду журі, що складалося з вчених та представників логістики, обрало програмне забезпечення з управління складом Jungheinrich, як переможця в категорії «Логістика». Система Jungheinrich WMS здобула перемогу у присяжних перш за все завдяки високим перевагам для клієнтів, простій інтеграції в існуючу систему програмного забезпечення.

Зі слів Маркуса Скофа, віце-президента з WMS в Jungheinrich: “Перехід в цифровий формат є важелем для підвищення рентабельності  логістичних процесів. Jungheinrich постачає одночасно логістичні системи та програмне забезпечення. Jungheinrich WMS підтримує наших клієнтів в процесі переходу до цифрового складу 4.0, дозволяючи будь-якій компанії, незалежно від того чи є вона глобальним гравцем, малим або середнім підприємством, вигідно підключати свої процеси та ефективно керувати ними, забезпечуючи тим самим їх рентабельність та життєздатність у майбутньому. Ми пропонуємо індивідуальні рішення, які завжди відповідають конкретним потребам відповідного складу - будь то ручний, напів-автоматизований або повністю автоматизований.

Jungheinrich WMS
- це зріла платформа, яка постійно вдосконалюється. Вона  завжди сумісна і розвивається відповідно до вимог клієнта та ринку. Завдяки модульній конструкції, вона може відмінно налаштовується, і в результаті швидко  адаптується до майбутніх змін. Для нас ефективне та беззбиткове функціонування програмного забезпечення має першорядне значення. Швидке навчання та простота операцій дуже важливі. Ось чому наш підхід з Jungheinrich WMS полягає в тому, що, хоча мережева система може бути складною, вона не повинна бути складною для користувача".

Про Jungheinrich WMS
Система управління складами Jungheinrich управляє, контролює та оптимізує всі внутрішні потоки матеріальних запасів на складі, забезпечуючи стабільність та ефективність процесів. Протягом більше 20 років спеціалісти з програмного забезпечення та логістики компанії Jungheinrich постійно удосконалюють програмне забезпечення для управління складом керуючись найновішими напрямками внутрішньої логістики. Завдяки модульній структурі та багатовимірній моделі конфігурації Jungheinrich WMS, вона легко адаптується до змін у складі. Коли клієнт зростає, програмне забезпечення Jungheinrich  зростає разом ним. Інтерфейси гарантують легкий обмін даними та безпечний обмін даних традиційними програмними системами ERP. Таким чином, Jungheinrich WMS адаптується до вимог замовника, а не навпаки. Для забезпечення сумісності системи з новітніми програмами Jungheinrich WMS постійно оновлюється. Jungheinrich гарантує своїм клієнтам можливість переключитися на останню версію в будь-який час.

Зв’язок із компанією

У вас виникли запитання до команіїї Jungheinrich?
Будь-ласка, зв'яжіться з нами:

Подати заявку на отримання новин?

Якщо ви бажаєте підписатися на отримання наших новин, натисніть тут.